Un nou website iti spune daca telefonul tau va functiona in orice retea de telefonie de pe glob

phone work

  Daca se intampla sa calatoriti mult, atunci probabil sunteti interesati sa aflati in avans daca iPhone-ul, sau telefonul vostru mobil, urmeaza sa fie compatibil cu retelele de telefonie mobila ale tarii sau tarilor pe care le veti vizita. Pentru a va ajuta sa aflati rapid aceste lucruri, un nou website a fost lansat, el avand informatii detaliate despre frecventele tututror retelelor de telefonie mobila importante de pe planeta. Accesandu-l si alegand tipul de telefon plus reteaua de telefonie mobila a tarii pe care urmeaza sa o vizitati veti afla daca va veti putea folosi telefonul mobil sau nu.

When performing a search, you will be presented with three networks: 2G, 3G, and 4G. A check mark means that the device is compatible on that network and will work. A red X means that the device is not compatible on that network and will not work.

  Informatiile prezentate de catre acest website ar trebui sa fie destul de exacte, astfel ca ar trebui sa nu aveti probleme in a va folosi telefoanele daca va bazati pe ei. In ciuda acestui lucru, va recomand sa fiti totusi precauti si sa fiti constienti de faptul ca ar putea exista probleme cu informatiile existente pentru tari si retelele de teleonie mobila deoarece oricine poate gresi.