Prima Pagina iPhone 6 Acest iPhone 6 de 3.5 milioane de dolari este cel mai scump...

Acest iPhone 6 de 3.5 milioane de dolari este cel mai scump iPhone 6 din lume

iPhone 6 3.5 milioane dolari

  Pentru ca Valentine’s Day se apropie si Apple inca nu a lansat Apple Watch-urile din aur, atunci poate un iPhone 6 cu aur si diamante v-ar interesa. In imaginea de mai sus aveti acest terminal modificat de catre cei de la Goldgenie, el avand o valoare de vanzare de 3.5 milioane de dolari, cateva mii de iPhone-uri putand fi cumparate cu aceasta suma. Daca totusi cineva doreste doar cel mai scump iPhone 6 de pe piata, atunci acest terminal are orice parte metalica inlocuita cu aur de 24 de karate, sau platina, diamante, rubine si safire completand design-ul exclusivist.

  Pentru ca vorbim despre un pret enorm pentru un telefon mobil, e putin probabil ca vreun astfel de dispozitiv sa fie vandut vreodata vreunei persoane, in ciuda faptului ca exista destule cu suficienti bani pentru a il cumpara. Chiar si asa, a cheltui 3.5 milioane de dolari in locul unei investitii mult mai serioase pare o idee stupida chiar si pentru un miliardar arab.

 • AppleForever

  pentru cocalari

 • razvan7722

  E pentru bogati si patroni de firme, in nici un caz pentru cocalari 😉

 • anonymous

  Macar nu se mai indoaie de la aurul ala de pe spate

 • dan

  Asta ar fi o fază mai tare decât aia cu primul cumpărător de iPhone 6 care l-a scăpat pe jos imediat ce l-a scos din cutie. Culmea culmilor: să îndoi cel mai scump telefon din lume! World’s most expensive BENT-Phone! Epic!

 • Roland

  Chiar vreau si eu unul, 3,5 milioane nu dau dar 2 milioane ar fi super, de unde i-l pot cumpara?

 • Ana

  Ma baieti ma, hai sa va zic eu cum cred ca sta treaba. Patronu’ il cumpara si cocalaru’ in fura! Ca asta fac tiganii, fura…deci, tot la cioara ajunge. Thaa daa!

 • amfetamin

  Cica intra un tigan intr-un bar si zice:
  – Chelner,un rom aici!
  – Te-am vazut,da-te dracu!

 • emyLo

  Nu prea are cum sa fie chiar asa enorm de scump dal incolo de telefon , pai de 3,5 milioane $ iti iei undeva pe la ~80 KILOGRAME de AUR de 24 Karate sau iti poti cumpara 5392 de iPhone 6 16 Gb :)))