iOS 8.3 beta 1 a fost lansat!

iOS 8.3 beta 1

  iOS 8.3 beta 1 a fost lansat de catre compania Apple in cursul acestei seri pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iPhone, iPad si iPod Touch in ciuda faptului ca iOS 8.2 beta 5 a fost lansat la inceputul acestei luni. Lansarea acestei versiuni a sistemului de operare marcheaza o premiera pentru compania Apple, cei din Cupertino ferindu-se sa lanseze vreodata multiple versiuni majore ale iOS in versiune beta. Disponibilitatea sa semnifica faptul ca iOS 8.3 urmeaza sa aduca o serie de schimbari majore pentru utilizatori, iar Apple vrea sa le testeze cat se poate de bine cu dezvoltatorii sai.

iOS 8.3 beta 1 a fost lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch

  iOS 8.3 beta 1 este disponibil pentru cei interesati pentru instalare prin descarcarea unui ipsw direct din website-ul Apple dedicat dezvoltatorilor sai, astfel ca persoanele care au deja o versiune a iOS 8.2 beta instalata nu vor putea face actualizarea. La inceputul acestui an ni s-a spus ca Apple va lansa iOS 8.3 pana in luna septembrie si aparitia sa inca din februarie indica faptul ca inclusiv iOS 8.4 urmeaza sa ajunga anul acesta in iTunes pentru iDevice-urile noastre. Din pacate deocamdata nimeni nu stie ce noutati aduce iOS 8.3 pentru dezvoltatori, Apple evitand deocamdata sa publice o lista cu schimbarile implementate in aceasta versiune a sistemului de operare.

  Acestea fiind spuse, pe masura ce noi informatii despre iOS 8.3 beta 1 vor fi disponibile va voi anunta, iar avand in vedere ca iOS 8.2 va fi dedicat Apple Watch, poate ca iOS 8.3 va aduce functii noi pentru utilizatori. Impreuna cu iOS 8.3 beta 1, compania Apple a lansat si Xcode 6.3 care contine Swift 1.2.

UPDATE: iOS 8.3 permite dezactivarea 3G.

UPDATE 2: iOS 8.3 aduce wireless CarPlay, autentificare Google in 2 pasi, noi caractere emoji si Apple Pay pentru China.