Apple incepe sa lichieze stocurile de MacBook Air inaintea lansarii unor noi modele

MacBook Air actualizare 1

  Saptamana aceasta v-am spus ca Apple va actualiza linia de MacBook Air-uri comercializate pe piata cu o serie de modele noi, ele urmand a fi disponibile de la sfarsitul acestei luni. Desi atunci aveam doar despre un zvon, acum avem informatii de la angajatii Apple din Apple Store-uri care au primit ordine de la compania Apple sa lichideze stocurile actualelor produse. In aceasta idee, compania americana si-a anuntat inclusiv partenerii sa vanda la preturi reduse MacBook Air-urile din stocuri, anumite configuratii ale produselor fiind indisponibile pentru achizitie sau comanda acum.

  Apple vinde MacBook Air-uri cu ecrane de 11 inch si 13 inch in momentul de fata si partenerii sai americani au inceput sa le reduca preturile cu pana la 100$ pentru a lichida stocurile existente. In general acest gen de actiuni sugereaza faptul ca Apple urmeaza sa lanseze produse noi, dar noi avem deja confirmarea acestui lucru, dar ceea ce nu stim sigur este data la care ele ar trebui lansate. Conform zvonului de zilele trecute, noile modele ale MacBook Air de 11 si 13 inch ar urma sa fie disponibile pentru cumparare din Apple Store incepand cu 24 februarie, o zi de marti, tipica pentru lansari de Mac-uri.

  Din pacate MacBook Air 12 inch nu va fi lansat impreuna cu aceste noi versiuni ale Air-ului, deci va trebui sa mai asteptam pana cand el va fi disponibil.

1 COMENTARIU