Un MacBook foarte bantuit ajunge la vanzare pe eBay

Macbook foarte bantuit

  Daca se intampla sa va aflati in cautarea unui Macbook inedit pentru achizitie, atunci poate veti fi interesati de un produs Apple FOARTE BANTUIT care este pus la vanzare pe eBay de catre un american ingenios. Barbatul sustine ca MacBook-ul sau alb este foarte bantuit de un spirit dintr-o lume paralela si a construit o poveste destul de “fascinanta” prin care isi descrie experienta cu produsul misterios pe care il are in posesie. Pentru barbat toata povestea a inceput cu aparitia misterioasa a unor cantece si wallpaper-uri infricosatoare in calculator, schimbarea pozitiei unor obiecte din casa fiind doar o evolutie naturala a lucrurilor pentru un Macbook bantuit.

One night, we went out to dinner with my wife’s parents and their friends and some people from my wife’s work and some of their parents. When we came home, my baseball cards were all out of order and my wife’s rare American coins were in total disarray. To make matters spookier, I occasionally saw the computer levitating. In some cases the screen and keyboard would open and shut quickly, as though the computer were attempting to speak.

  Totusi lucrurile devin cu adevarat interesante in momentul in care barbatul sustine ca Macbook-ul a inceput sa leviteze si sa vorbeasca, citand probabil expresii celebre rostite de catre Steve Jobs de-a lungul vietii sale. Pentru a face povestea cat se poate de oficiala, barbatul vinde Macbook-ul si cu un certificat care ar trebui sa dovedeasca faptul ca produsul Apple este foarte bantuit, asata in cazul in care veti dori sa-l lasati cuiva mostenire pentru a-l vinde peste un deceniu. Trebuie a recunosc faptul ca americanii sunt foarte ingeniosi cand vine vorba de vandut produse si exista destui fanatici dispusi sa cumpere un asemenea Macbook doar pentru ca este “foarte bantuit”.