iPhone 6 distrus cu aluminiu topit completeaza lista modurilor stupide de a testa rezistenta iPhone-urilor (Video)

  La lunga lista de metode prin care iPhone-urile companiei Apple au fost testate pentru rezistenta adaugam astazi si aluminiul topit, iar in clipul video de mai sus puteti vedea ce impact are el asupra unui iPhone 6. Dupa cum probabil va imaginati deja, terminalul devine inutilizabil dupa ce aluminiul topit ii atinge ecranul si ajunge la componentele interne, bateria fiind cea care poate genera o explozie in orice moment. Ca sa fiu sincer, avand in vedere ca iPhone 6 a fost lansat cu atat de multe luni de zile in urma pe piata, testele de acest gen incep sa devina inutile.

17 COMENTARII

  1. După părerea mea cei care fac astfel de teste sunt defecți la creier.Eu nu înțeleg ce se răzbuna pe săracele obiecte care nu au nici o vina.Adica stai la cozi interminabile dai si o grămada de bani pe un iPhone 6 si după aia il distrugi ca ai creierul defect si nu gândești știe toată lumea ca aluminiul nu este un metal foarte rezistent.Eu daca mi-as cumpara iPhone 6 l-as proteja ca nu ma dau banii afara din casa.In prezent dețin un 4s si il am din Octombrie 2011 de cand sa lansat si nu am făcut teste de rezistența decât poate accidental ca mi-a căzut pe jos de câteva ori. Eu am husa la el si il protejez ca stiu sa prețuiește banii si obiectele personale .

  2. Ei din toata treaba asta fac bani. Spre exemplu cei care au postat filmarea asta TechRax au 1,355,539 de subscriberi,iar aceasta filmare a facut in 5 zile peste 1 milion de view-uri. Toate astea se transforma in bani reali,daca mai adaugam si faptul ca mai mult ca sigur acel telefon are asigurare si va primii altu nou atunci putem deduce care este motivul pt care exista aceste filmari pe net.

  3. Niște cretini cu bani care nu le pac iPhone si nu știu ce sa mai facă cretini eu unu nu urmăresc asa ceva si de acuma in colo la android ii mai trebuie 1000 de ani sa ajungă Apple pentru mine sunt cei mai buni si asa vor ramane

  4. Eu am iPhone 4 s 16 gb negru de la Vodafone.L-am cumpărat in Octombrie 2011 cand sa lansat el pe piața si funcționează si acum si am ios 8.1.3 pe el si merge destul de rapid nu se blochează cum zic unii ca are buguri merg toate funcțiile la el si sunt foarte mulțumit de el

  5. Eu sunt fan si ios si android dar mai mult ios PTR stabilitate si android PTR unele aplicați care se găsesc in playstore si nu se găsesc in appstore

  6. Eu am distrus un iphone 6 cu coitele, dar am fost foarte idiot ca n-am filmat !!!

    C-am asa sta treaba, nu esti idiot de ceea ce faci fara sa stie altii !

  7. N-ar trebui sa primeasca nici un ban de asigurare in caz ca e facut cu intentie,eu asa as face,iar clipurile de genul asta le-as interzice uploadul daca ar fi dupa mine. Ia sa nu se uite nimeni la asemenea clipuri,sa vezi cum dispar idiotii de genul acesta.
    Mai putin o sa vad si un prost cum pune pe youtube cum toarna aluminiu topit/azot lichid pe Ferrari-ul lui nou-nout,ca deh,are full casco pe el si se uita prostii la filmarea lui.

  8. Tenisul a fost inventat in mod special pentru oameni ca Cosmin ( sa inteleaga ca n-au cum sa serveasca si sa primeasca in acelasi timp )

  9. Și uite-așa s-au mai dus pe apa Sâmbetei încă 649 de coco. Și s-au mai adunat vreo câteva sute de mii de vizualizări și câteva mii de coco în contul șmecherului de TechRex.