iPhone 6S cu senzori 3D de presiune este testat pentru lansare

iPhone 6S senzori 3D

  iPhone 6S este in proces de testare in vederea lansarii in laboratoarele Apple din Cupertino si din Asia, iar multumita surselor de acolo aflam astazi informatii noi cu privire la ceea ce vom primi din toamna. Acum cateva saptamani v-am spus ca iPhone 6S ar putea avea implementata tehnologia Force Touch a Apple Watch pentru a distinge atingerile ecranului de apasarile facute pe aceeasi suprafata. Acum aflam ca Apple ar testa intr-adevar o tehnologie noua care implica senzori 3D de presiune si ar fi similara cu cea folosita in viitorul smartwatch care va fi lansat in aprilie pe piata.

iPhone 6S cu senzori 3D de presiune este pregatit pentru lansare

  Avago Tech este compania care furnizeaza senzorii 3D de presiune pentru iPhone 6S, ea fiind implicata in trecut intr-un parteneriat pentru furnizarea unor senzori dedicati Wii-ului, deci vorbim despre o companie specializata pe dezvoltarea de asemenea senzori. Acum nu stim sigur ce va oferi compania Apple in iPhone 6S, insa nu ar fi exclus sa vedem o tehnologie care va distinge o simpla apasare usoara a ecranului de una puternica, iar in baza ei iOS-ul sa ruleze diverse actiuni. In aceasta idee, Apple ar putea aduce in iOS actiuni similare Windows-ului, mai exact atingerea usoara sa indeplineasca anumite actiuni in meniuri, in timp ce o atingere puternica sa indeplineasca alte actiuni, intr-un mod similar cu cel al apasarilor scurte sau indelungate.

  Implementand tehnologia Force Touch in Apple Watch, compania a dat multora de inteles ca ea ar putea ajunge in viitor si in iPhone-uri, iar iPhone 6S ar putea fi primul smartphone Apple ce ar putea beneficia de ea. In aceasta idee, prin jailbreak aceasta functionalitate ar putea extinde suplimentar utilitatea iDevice-urilor, mai ales in ceea ce priveste segmentul de productivitate, insa ramane de vazut daca Apple va decide sa mentina tehnologia in iPhone 6S sau nu.

  Voi ce parere aveti, v-ati dori senzori 3D de presiune in iPhone 6S ?