Apple TV 4 urmeaza sa fie lansat in vara de catre Apple

Apple TV 4

  Actuala linie de Apple TV-uri ale companiei Apple nu a mai fost actualizata de aproape doi ani de zile, iar conform lui Tim Cook, vanzarile au scazut in cursul anului 2014. Desi Apple TV a fost doar un hobby pentru compania Apple, in momentul de fata el pare a fi un produs serios si Apple TV 4 ar trebui sa fie disponibil in vara de la cei din Cupertino. Informatia vine de la un analist american care considera ca lansarea acestei versiuni a produsului va fi una extrem de importanta pentru compania americana, ea urmand a implementa o multitudine de schimbari importante.

We believe the most likely path to a TV would be an update to the Apple TV hardware and software that potentially integrates content, gaming, and HomeKit in the fall of 2015 and a television at least a year later. As we move toward the Apple Watch launch in April, we believe investors will be looking for the next big new product for Apple, which we believe will be focused around the TV.

  Conform analistului american Apple TV 4 ar urma sa integreze continut de la diversi producatori de seriale TV, filme, etc, ar putea fi compatibil cu HomeKit si ar putea oferi posibilitatea de a juca diverse jocuri. Toata aceasta functionalitate ar urma sa fie oferita de catre Apple impreuna cu un chip A8X, daca produsul va fi lansat in vara, deci Apple TV 4 va avea putere de procesare pentru a rula inclusiv clipuri video 4K fara probleme. Avand in vedere ca WWDC 2015 va fi in luna iunie, exista sanse minime ca Apple sa lanseze Apple TV 4 pana atunci, dar nu ar fi exclus sa vedem noul produs in vara acestui an.