WhatsApp Messenger – functia de apeluri VoIP devine activa pentru noi utilizatori

WhatsApp apeluri VoIP

  WhatsApp Messenger este cea mai populara aplicatie de mesagerie text cu peste 700 de milioane de utilizatori activi in lumea intreaga, iar ea va integra un serviciu de apeluri voce VoIP pentru noi. V-am spus recent ca utilizatorii de terminale Android au intr-o mica masura disponibila noua functie de apeluri VoIP, iar acum aflam ca inclusiv cei care folosesc aplicatia pe platforma Blackberry beneficiaza de ea. In imaginea de mai sus aveti prezentata interfata de apelare disponibila in WhatsApp Messenger pentru sistemul de apeluri voce VoIP, ea fiind testata inaintea lansarii oficiale.

  Deocamdata doar versiunea beta a WhatsApp Messenger pentru sistemul de operare Blackberry are disponibila noua functionalitate pentru utilizatori, ea fiind testata pentru a functiona corect. Daca toate destele vor fi derulate cu succes, atunci functionalitatea va fi extinsa la toti utilizatorii, iar mai apoi la alte sisteme de operare, in speta cei care ruleaza aplicatia in iOS. Din pacate pentru noi instalarea unei versiuni beta a aplicatiei WhatsApp Messenger nu este chiar atat de usoara, insa oricum functionaltiatea nu este disponibila in ea deocamdata.

  Cei de la WhatsApp nu au anuntat data la care vor oferi functia de apeluri voce VoIP pentru posesorii de terminale iPhone, insa de indata ce ea va fi disponibila pentru noi voi anunta.

3 COMENTARII

  1. Mie i mi apare posibilitatea (in iphone)de a suna dar ma avertizeaza ca pot fi aplicate costuri de catre comp telefonica nu stiu daca e asta asta sau o fi vb de altceva …… voi mai incerca maine sa vad daca e …..