Apple si-a conceput si fabricat o parte dintre materialele utilizate in constructia Apple Campus 2

  Apple Campus 2 este denumirea data viitorului campus pe care compania Apple si-l construieste in momentul de fata in Cupertino, el urmand a fi deschis la sfarsitul anului viitor sau in 2017. Pentru proiect Apple a investit 3 miliarde de dolari si a angajat o sumedenie de firme de constructii, insa se pare ca anumite materiale si le produce singura. Conform unor informatii noi, designerii companiei Apple au conceput o buna parte dintre obiectele pe care cladirile le vor avea, dar si unele materiale folosite pentru constructia lor.

  Mai exact, Ive si echipa sa au conceput 4000 de dalte care formeaza podelele, tavanul si o parte din spatiul interstitial al uneia dintre cladirile de 4 etaje ale Apple Campus 2. Pentru producerea lor Apple a construit o fabrica speciala in apropierea viitorului sau campus, ele urmand a fi mai apoi aranjate conform instructiunilor lui Ive. Separat, Jony Ive a propus anumite modificari ale modului in care este conceput interiorul unor cladiri, el lucrand inclusiv la propria casa cu unii dintre constructori.

Apple Campus 2

  Pentru alte cladiri echipa de design industrial a lui Jony Ive a conceput scarile interioare, semnele ce vor fi amplasate in cladiri, dar si zona in care vor fi primiti vizitatorii. Pentru ca echipa de design a Apple are un rol atat de important in cadrul companiei, ea urmeaza sa ocupe un spatiu de 10.000 de metri patrati dupa finalizarea Apple Campus 2. Acest intreg spatiu este amenajat tot de catre ei, astfel ca vor avea ambianta perfecta pentru a crea produse viitoare grozave pentru sutele de milioane de fani Apple din intreaga lume.

2 COMENTARII