Facebook – iata cum dezactivezi sunetele din aplicatie

Facebook sunete aplicatie

  Daca folositi aplicatia Facebook pentru iPhone si iPad de ceva vreme si nu doriti sa mai auziti sunete cand interactiunea cu diversele sale meniuri, ei bine astazi aflati cum le dezactivati. Separat de sunetele pentru notificari, cei de la Facebook au implementat inclusiv sunete care se aud in momentul in care atingem diverse butoane sau efectuam diverse actiuni. Aceste sunete pot deveni suparatoare pentru unii utilizatori, dar ele pot fi dezactivate extrem de usor dintr-un meniu al aplicatiei Facebook, el fiind accesibil prin doar cateva apasari.

Cum dezactivez sunetele in aplicatia Facebook

  1. Deschideti aplicatia Facebook pe iPhone si iPad.
  2. Selectati butonul More din partea dreapta jos.
  3. Selectati meniul Soundas.
  4. In noul sub-meniul deschis dezactivati optiunea In-app Sound prin apasarea butonului, astfel incat totul sa arate precum in imaginea de mai sus.

  Acest meniu este disponibil in cea mai recenta versiune a aplicatiei Facebook si teoretic ar trebui sa fie disponibil si in cele anterioare disponibile in App Store. Facebook a implementat aceste sunete de ceva vreme, astfel ca daca nu le-ati observat pana acum, atunci probabil nici nu le veti observa in viitor, dar le puteti dezactiva daca doriti. In cazul in care nu veti gasi acest meniu in aplicatia voastra Facebook, atunci ar fi bine sa instalati cea mai recenta versiune a aplicatiei disponibila in App Store.