jony Ive nu este un fan al singurei biografii autorizate despre Steve Jobs, a cumparat avionul sau

Jony Ive mar

  Jony Ive a declarat in interviul extins acordat unei publicatii americane ca nu este unul dintre cei mai mari fani ai singurei biografii autorizate despre Steve Jobs. Scrisa de catre Walter Isaacson, biografia autorizata a fost citita sumar de catre Jony Ive, acesta convingandu-se dupa doar cateva paragrafe ca ea nu merita atentia de care a avut parte. Ive sustine ca multe parti ale biografiei prezinta informatii inexacte cu privire la el si viata lui Steve Jobs, astfel ca a decis sa nu o citeasca si sa nu o promoveze pentru lumea intreaga.

In a later conversation, Ive said that he’d read only parts of the book, but had seen enough to dislike it, for what he called inaccuracies. “My regard couldn’t be any lower,” he said, with unusual heat. He is impeccably solicitous, with frowns of attention and apologies for lateness or workplace untidiness, and he seems to extend this tone to everyone—including, presumably, to the crew of his twenty-seat Gulfstream GV, which he bought from Powell Jobs after her husband’s death, in 2011.

  Separat de aceasta, aflam astazi ca Jony Ive a cumparat inclusiv avionul Gulfstream GV pe care Steve Jobs l-a achizitionat pentru a-l transporta in diversele sale vizite pe care le facea prin SUA si nu numai. Avionul care poate transporta 20 de pasageri a fost cumparat de la fosta sotie a lui Steve Jobs, Laurene Powell Jobs la scurt timp dupa decesul fostului CEO. Jony Ive il foloseste de fiecare data cand calatoreste prin SUA si nu numai, astfel ca el este acum folositor unuia dintre cei mai buni prieteni ai regretatului Steve Jobs.