iOS 8.3 – autonomia bateriei

iOS 8.3 autonomie baterie

  iOS 8.3 beta 1 este disponibil inca din cursul zilei de luni pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile dezvoltatorilor de aplicatii pentru platforma iOS, iar una dintre noutatile pe care eu le apreciez este posibilitata de a dezactiva conexiunile 3G oricand. V-am spus in cursul zilei trecute ca dezactivarea conectivitatii 3G atunci cand nu aveti nevoie de ea va poate aduce un spor serios pentru autonomia bateriei si acum vin cu primele detalii in acest sens. Dupa instalarea iOS 8.3 pe terminalul iPhone 6 Plus si utilizarea sa cu o incarcare completa, in imaginea de mai sus aveti rezultatul folosirii sale pe iOS 8.3, autonomia bateriei urmand a junge la final cu aproape 2 ore si jumatate mai buna decat in iOS 8.1.2 sau iOS 8.2.

iOS 8.3 – autonomia bateriei

  Pentru ca nu folosesc o conexiune 3G sau 4G decat atunci cand nu am un Wi-Fi prin preajma, terminalul nu a consumat la fel de multa energie precum in trecut, iar asta deoarece semnalul in retelele 2G este mult mai stabil. In aceasta idee, terminalul face mai putine verificari de retea pentru a se conecta la un turn de telefonie cu un semnal mai bun, rezultatul final fiind o autonomie mai buna. In mod normal pe iPhone 6 Plus obtineam, cu utilizare normala, aproximativ 11/11 ore si 30 de minute de utilizare la un standby de 2 zile, insa acum cred ca voi ajunge la 14 ore de utilizare cu un standby de 2 zile si jumatate.

iOS 8.3 dezactivare 3G

  Trebuie sa recunosc faptul ca am sperante mici sa cred ca optiunea de dezactivare a conectivitatii 3G va ramane valabila in versiunea finala a iOS 8.3, insa pana atunci ma bucur de o autonomie mult mai buna decat in trecut. V-am spus deja ca a dezactiva o conexiune 3G sau 4G cand nu aveti nevoie de ea este una dintre cele mai bune cai de a imbunatati autonomia bateriei terminalelor voastre si daca aveti iOS 8.3, sau o versiune anterioara in care aveti aceasta optiune, va recomand sa o faceti.

Articolul precedentAndroid 5.0 Lollipop este mai stabil decat iOS 8
Articolul următorACDSee este din nou disponibila GRATUIT in App Store
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.