Prima Pagina iOS 8.3 iOS 8.3 – autonomia bateriei

iOS 8.3 – autonomia bateriei

iOS 8.3 autonomie baterie

  iOS 8.3 beta 1 este disponibil inca din cursul zilei de luni pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile dezvoltatorilor de aplicatii pentru platforma iOS, iar una dintre noutatile pe care eu le apreciez este posibilitata de a dezactiva conexiunile 3G oricand. V-am spus in cursul zilei trecute ca dezactivarea conectivitatii 3G atunci cand nu aveti nevoie de ea va poate aduce un spor serios pentru autonomia bateriei si acum vin cu primele detalii in acest sens. Dupa instalarea iOS 8.3 pe terminalul iPhone 6 Plus si utilizarea sa cu o incarcare completa, in imaginea de mai sus aveti rezultatul folosirii sale pe iOS 8.3, autonomia bateriei urmand a junge la final cu aproape 2 ore si jumatate mai buna decat in iOS 8.1.2 sau iOS 8.2.

iOS 8.3 – autonomia bateriei

  Pentru ca nu folosesc o conexiune 3G sau 4G decat atunci cand nu am un Wi-Fi prin preajma, terminalul nu a consumat la fel de multa energie precum in trecut, iar asta deoarece semnalul in retelele 2G este mult mai stabil. In aceasta idee, terminalul face mai putine verificari de retea pentru a se conecta la un turn de telefonie cu un semnal mai bun, rezultatul final fiind o autonomie mai buna. In mod normal pe iPhone 6 Plus obtineam, cu utilizare normala, aproximativ 11/11 ore si 30 de minute de utilizare la un standby de 2 zile, insa acum cred ca voi ajunge la 14 ore de utilizare cu un standby de 2 zile si jumatate.

iOS 8.3 dezactivare 3G

  Trebuie sa recunosc faptul ca am sperante mici sa cred ca optiunea de dezactivare a conectivitatii 3G va ramane valabila in versiunea finala a iOS 8.3, insa pana atunci ma bucur de o autonomie mult mai buna decat in trecut. V-am spus deja ca a dezactiva o conexiune 3G sau 4G cand nu aveti nevoie de ea este una dintre cele mai bune cai de a imbunatati autonomia bateriei terminalelor voastre si daca aveti iOS 8.3, sau o versiune anterioara in care aveti aceasta optiune, va recomand sa o faceti.

 • Claudiu

  Cand vad oameni ca tine imi vine sa vomit… Sa pornesti si sa opresti 3g-ul/4g-ul tot timpul mi se pare cea mai mare pierdere de timp si din principiu nu voi face asta (doar in conditii extreme, insemnand ca m-am ratacit in pustietate si mai am baterie mai putin de 30%)

 • Dan

  @claudiu

  Du.te si fugi cu barca pe uscat, vorbesti penibil

 • andrei

  Ow ! 😀 daca faci o incarcare completa si dupa faci una pana la 50% poate sa scrie acolo ca bateria a avut utilizare de 200h de la ultima incarcare 😀 . Nu spun ca nu te cred .. Dar m am plictisit 😀

 • Danii

  Merge fara udid instalat?

 • Claudiu

  Merge @Danii

 • sulttanul

  irose tool este solutia

 • sulttanul

  irosetool este rezolvarea

 • Lucian

  Gresesti. Daca mai alimentezi iphone-ul dupa o incarcare completa primesti un mesaj suplimentar care iti spune ca a mai fost alimentat de la ultima incarcare completa…

 • andrei

  Mai bine se gandeau sa faca un ios fara lag si alte tampenii. Iphone 4s al meu numai e telefon dupa update la 8.1.3. Era mai bn cu ios 6-7….

 • Pt ce este irestool?:))

 • Pingback: iPhone - evolutia autonomiei bateriei | iDevice.ro()