Lansarea iOS 8.4 – cand va avea loc ?

lansare iOS 8.4

  Lansarea iOS 8.4 este unul dintre subiectele importante legate de viitoarele versiuni ale sistemului de operare iOS, iar asta deoarece compania americana deja testeaza viitorul update pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre. Am aflat acum cateva saptamani de zile ca o echipa de ingineri din cadrul companiei Apple dezvolta iOS 8.4 in vederea unei lansari ce urmeaza sa aiba loc in viitorul apropiat, iar multi dintre voi se intreaba cand va avea loc acest lucru. Inainte de a discuta despre data de lansare iOS 8.4 va reamintesc faptul ca Apple pregateste implementarea unui sistem de streaming audio bazat pe Beats Audio, sistemul fiind deocamdata nesigur de lansare.

Lansare iOS 8.4 – cand va avea loc ?

  Lansarea iOS 8.4 este cel mai probabil programata de catre compania Apple pentru a avea loc in vara acestui an, pana atunci cei din Cupertino avand suficient timp pentru a-si dezvolta orice sistem important de streaming audio pentru iDevice-uri. Informatiile aparute pana acum in legatura cu lansarea iOS 8.4 indica faptul ca Apple inca mai are nevoie de cateva luni pentru a-si pregati sistemul de streaming audio in ideea de a il oferi fara probleme. Mai mult decat atat, Apple inca are nevoie de timp pentru a semna toate contractele necesare lansarii acestui sistem, multi dintre viitorii parteneri fiind mai greu de convins ca sumele de bani mai mici decat in mod normal le vor aduce in final incasari bune.

  Lansarea iOS 8.4 va fi desigur precedata de lansarea unui numar multiplu de versiuni beta ale sistemului de operare, exact precum se intampla acum incazul iOS 8.2 sau chiar iOS 8.3. Apple va dori sa testeze cat se poate de bine orice fel de actualizare pentru iDevice-urile sale in ideea de a evita problemele generate lunile trecute de actualizarile care in loc sa rezolve buguri si sa imbunatateasca performantele, doar au crescut frustarea utilizatorilor. In concluzie, lansarea iOS 8.4 este inca departe.