Prima Pagina iOS 8.4 iOS 8.4 este dezvoltat de Apple, iata ce va aduce nou

iOS 8.4 este dezvoltat de Apple, iata ce va aduce nou

iOS 8 culoare

  iOS 8.4 este o viitoare versiune a sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iar el se afla in momentul de fata in proces de dezvoltare in cadrul campusului din Cupertino. Desi iOS 8.3 beta 1 a fost lansat astazi de catre compania americana, iata ca acum aflam si ca iOS 8.4 este pregatit pentru o lansare pana in toamna, el urmand a aduce un nou serviciu de streaming audio. V-am spus saptamana trecuta ca Apple intentioneaza sa lanseze un serviciu de streaming audio bazat pe vechiul serviciu Beats, iar cu iOS 8.4 el ar putea ajunge la publicul larg.

  Avand numele de cod Copper, dupa o statiune turistica din Colorado, iOS 8.4 ar urma sa fie lansat dupa iOS 8.2, Apple Watch si iOS 8.3, deci probabil undeva prin vara. Avand in vedere ca Apple dezvolta in momentul de fata nu mai putin de 3 versiuni majore ale sistemului de operare iOS, nu este exclus ca iOS 8.4 sa nu fie lansat si functionalitatea sa sa fie integrata in iOS 9. Desigur ca la baza acestei decizii ar putea sta nu doar problemele privind finalizarea procesului de dezvoltare al serviciului, ci si negocierile cu diversele case de discuri privind lansarea sa.

  Apple a avut in trecut probleme in a lansa servicii de streaming audio pe baza de abonamente, asa ca daca nu va reusi sa gaseasca parteneri la timp, probabil iOS 8.4 nu va mai fi lansat.

 • Lucian

  Pana mea, inca nu e lansat 8.2, se vorbeste de 8.3 ca si o noua premiera, si acum de 8.4 deja….

 • E o premiera, niciodata nu au avut doua versiuni majore beta disponibile concomitent.

 • leon

  @zaone
  Asta pentru ca se grabesc cu versiunile de iOS dupa parerea mea. Vor un iOS 8 stabil…iar mai apoi imediat vor si un iOS 9. Eu zic ca in felul asta o s o dea in bară ca sa zic asa.. Am dreptate ? Chiar nu inteleg de ce se grabesc cu un iOS nou la fiecare prezentare in fiecare an… mai ales ca n au terminat cu buguri din precedentele…

 • boreas

  “nu este exclus ca iOS 8.4 sa nu fie lansat si functionalitatea sa sa fie integrata in iOS 8.4”

  Nu are nici un sens!!!

 • alex alexandru

  acolo scrie ios 9…

 • boreas

  @zaone
  😉

 • Florin

  Sunt curios daca o sa va chinuie iar cu minim 6 GB liberi in telefon pentru instalare 🙂

 • S-a rezolvat problema incepand cu iOS 8.1.3.