iOS 8.4 este dezvoltat de Apple, iata ce va aduce nou

iOS 8 culoare

  iOS 8.4 este o viitoare versiune a sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iar el se afla in momentul de fata in proces de dezvoltare in cadrul campusului din Cupertino. Desi iOS 8.3 beta 1 a fost lansat astazi de catre compania americana, iata ca acum aflam si ca iOS 8.4 este pregatit pentru o lansare pana in toamna, el urmand a aduce un nou serviciu de streaming audio. V-am spus saptamana trecuta ca Apple intentioneaza sa lanseze un serviciu de streaming audio bazat pe vechiul serviciu Beats, iar cu iOS 8.4 el ar putea ajunge la publicul larg.

  Avand numele de cod Copper, dupa o statiune turistica din Colorado, iOS 8.4 ar urma sa fie lansat dupa iOS 8.2, Apple Watch si iOS 8.3, deci probabil undeva prin vara. Avand in vedere ca Apple dezvolta in momentul de fata nu mai putin de 3 versiuni majore ale sistemului de operare iOS, nu este exclus ca iOS 8.4 sa nu fie lansat si functionalitatea sa sa fie integrata in iOS 9. Desigur ca la baza acestei decizii ar putea sta nu doar problemele privind finalizarea procesului de dezvoltare al serviciului, ci si negocierile cu diversele case de discuri privind lansarea sa.

  Apple a avut in trecut probleme in a lansa servicii de streaming audio pe baza de abonamente, asa ca daca nu va reusi sa gaseasca parteneri la timp, probabil iOS 8.4 nu va mai fi lansat.