Apple Watch apare pe coperta unei prestigioase reviste din SUA

Apple Watch self

  Apple Watch va fi lansat in luna aprilie de catre compania Apple si cei din Cupertino pregatesc aparitia sa pe piata cu o promovare intr-una dintre prestigioasele reviste din SUA. Candice Swanepoel este top-modelul care poarta Apple Watch-ul celor de la Apple si imaginea de mai sus urmeaza sa fie coprta lunii martie pentru Self Magazine in SUA. In baza imaginii ne dam seama ca Apple promoveaza cu ajutorul sau versiunea de baza a Apple Watch, adica modelul Sport care urmeaza sa fie comercializat la preturi incepand de la 350$ pentru utilizatori.

Considering Swanepoel’s athletic prowess, it was an ideal accessory for her sporty cover shoot. She told SELF, “I’m an athlete. I use every single muscle, especially my core and arms, when I pose. It’s so important for me to feel strong!”

  Apple s-a utilizat de un top-model popular din China pentru a face un teaser pentru Apple Watch la inceputul acestui an, iar acum vine randul americanilor sa afle despre existenta sa. Avand in vedere ca lansarea se apropie, compania Apple va dori sa prezinte ceasul pe copertile unui numar cat mai mare de reviste, astfel ca ne putem astepta si la aparitii in Europa. Acestea fiind spuse, lansarea Apple Watch se apropie si inainte ca el sa fie disponibil in magazine, il vom vedea intr-o conferinta care va fi organizata de catre compania Apple.