Inbox by Gmail pentru iPad a fost lansat in App Store

Google Inbox iPad

  Inbox by Gmail este o aplicatie lansata de catre compania Google cu mai bine de 4 luni de zile in App Store, ea dorindu-se a fi o aplicatie care sa revolutioneze modul in care accesam adrese de email. Aplicatia este accesibila deocamdata doar in baza unei invitatii oferite de catre compania Google, iar daca sunteti interesati o puteti cere de la inbox@google.com. Aplicația pare a fi o combinație între Gmail și Google Now, ea fiind creată în ideea de a ne ajuta să accesăm mai ușor informațiile din email-uri, la baza sa stând un sistem ce preia automat datele importante din email-urile noastre și le afișează într-o interfață ușor de citit.

Inbox by Gmail requires an invitation. Email inbox@google.com to request one. Your email inbox should help you live and work better, but instead, it often buries the important stuff and creates more stress than it relieves. Inbox, built by the Gmail team, keeps things organised and helps you get back to what matters. Similar messages are bundled together so that you can deal with them all at once. And get rid of them with one tap.

  Informațiile din email-uri sunt automat combinate și cu informații preluate de pe web cu ajutorul Google Now, ele fiind oferite în legătura cu diverse actiuni pe care noi urmează să le întreprindem. Desi pana astazi doar o versiune pentru iPhone si iPod Touch a aplicatiei era disponibila, iata ca Google a lansat o versiune pentru iPad cu doar cateva ore in urma. Acestea fiind spuse, aplicatia Inbox by Gmail este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA in format universal din App Store Romania.