Samsung Galaxy S6 – design dezvaluit de Samsung

Samsung Galaxy S6 design

  Samsung Galaxy S6 va fi prezentat pe 1 martie, adica in mai putin de 7 zile, iar cei de la Samsung incearca sa sporeasca interesul vis-a-vis de terminal prin teasere constante publicate pe internet. Zilele trecute v-am prezentat cele mai importante teasere pentru Samsung Galaxy S6 publicate pana acum de catre cei din Coreea de Sud, iar astazi avem unul nou. Spre deosebire de majoritatea dintre celelalte, prin acesta compania Samsung confirma design-ul pe care viitorul sau terminal il va avea, iar in imaginea de mai sus il puteti vedea in toata splendoarea sa.

Samsung Galaxy S6 – asa va arata

  Samsung Galaxy S6 are carcasa metalica si acest lucru il stim inca din weekend, astazi cei de la Samsung prezentand din nou profilul dispozitivului care are un look similar cu cel al multor terminale lansate in trecut. iPhone 6 se afla desigur printre ele, iar daca este sa dam crezare tuturor informatiilor aparute pana acum exista o foarte buna sansa ca Samsung Galaxy S6 sa semene destul de mult cu produsul Apple. Pana atunci aflam ca Samsung Galaxy S6 va avea intr-adevar un buton Home patrat in care Samsung a implementat, cel mai probabil, un cititor de amprente care nu va mai necesita alergarea degetelor deasupra sa.

  Partea buna a acestui Samsung Galaxy S6 este ca Samsung a renuntat in sfarsit la plasticul ieftin care imita pielea, terminalul parand a avea un look premium, insa ramane de vazut si il vor simti utilizatorii in maini. Teaserele de pana acum au dezvaluit faptul ca Samsung Galaxy S6 urmeaza sa fi un competitor extrem de puternic pentru iPhone 6 in lunile urmatoare, deci ziua de 1 martie se anunta a fi extrem de interesanta. Atunci nu doar Samsung Galaxy S6 va fi dezvaluit, ci si HTC ONE M9, iar aseara v-am prezentat primele sale imagini oficiale, specificatiile si pretul.