Prima Pagina Apple Watch Apple va vinde curele separate pentru Apple Watch

Apple va vinde curele separate pentru Apple Watch

6

apple watch curele

  Apple a promis ca Apple Watch va fi personalizabil in cateva milioane de combinatii multumita fetelor concepute pentru el si curelele disponibile pentru achizitie, insa pana acum nu a oferit detalii cu privire la accesoriile concepute pentru el. Mai exact, vorbesc despre curelele care vor potenta aspectul Apple Watch-ului si care ar urma sa fie disponibile pentru cumparare in diverse variatii chiar din ziua lansarii. Apple Watch-urile vor putea fi cumparate in diverse combinatii pre-asamblate, insa se pare ca Apple Store-urile vor avea disponibile din prima zi si o multitudine de curele pentru utilizatori.

  Dupa cum puteti vedea si din imaginea de mai sus, curelele Apple Watch vor putea fi detasate cu usurinta si schimbate dupa bunul plac, astfel ca vom putea schimba aspectul ceasului in doar cateva secunde. Apple a prezentat pana acum 6 tipuri diferite de curele pentru modelele de 38mm si 42mm ale Apple Watch, insa unele dintre ele vor fi disponibile doar pentru anumite tipuri ale viitorului smarwatch. Mai exact, curelele din piele si cele Modern Loop vor putea fi combinate numai cu Apple Watch din otel inoxidabil sau Apple Watch Edition, insa ele ar putea fi oferite si pentru Apple Watch Sport la un moment dat sau altul.

  Ideea de a nu vinde anumite curele pentru anumite modele ale Apple Watch induce ideea de exclusivitate pentru anumite tipuri ale produsului, insa limiteaza serios posibilitatile de personalizare disponibile. In aceasta idee, Apple ar putea extinde linia de accesorii la toate modelele Apple Watch, insa probabil nu de la inceput pentru a putea oferi suficiente unitati disponibile pentru toti utilizatorii. Nimeni nu stie cat vor costa curelele pentru Apple Watch, insa probabil ele nu vor fi mai ieftine de 50$, desi nu ar fi exclus ca pretul sa treaca de 100$.

Articolul anteriorWake Alarm Clock te trezeste cu stil, este disponibila GRATUIT in App Store
Urmatorul articolApple Store Hangzhou are un grozav etaj suspendat
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.