Apple Watch va fi din nou expus in Paris

Apple Watch Paris expunere

  Anul trecut compania Apple a expus Apple Watch in Paris ca parte a saptamanei modei, Tim Cook, Jony Ive si alti membri importanti ai companiei americane fiind prezenti in capitala Frantei impreuna cu smartwatch-ul americanilor. Atunci Apple a ales un magazin mic pentru a prezenta Apple Watch si a atras atentia a sute de fani care au vizitat locatia in singura zi in care acesta a fost disponibil, iar acum urmeaza sa repete aceasta actiune. De aceasta data compania Apple a ales galeriile Lafayette pentru prezentarea Apple Watch, iar in imaginea de mai sus aveti grandioasa locatie in care brand-uri celebre au magazine cu o gama diversificata de produse.

  Apple isi organizeaza deja un stand in cadrul magazinului pentru a prezenta inclusiv Apple Watch Edition, adica Apple Watch-ul din aur, astfel ca probabil extrem de multa lume va fi interesata sa viziteze locatia. Nimeni nu stie exact ce planuri are Apple cu privire la expunerea Apple Watch-urilor sale in locatie, insa probabil va organiza un stand cu cateva mese in care cateva zeci de unitati vor fi expuse pentru viitorii clienti. Avand in vedere faptul ca galeriile Lafayette gazduiesc atat de multe brand-uri celebre, compania americana incearca probabil sa atraga si clienti potenti financiar, care ar putea plati 4000$ pe un produs al sau.

Apple Watch Paris expunere 1

  Apple nu a anuntat deocamdata incheierea vreunui parteneriat in vederea expunerii Apple Watch in galeriile Lafayette, insa probabil o va face in perioada urmatoare pentru a-si anunta fanii in legatura cu disponibilitatea produsului. Stim deja ca Apple Watch va fi lansat in aprilie de catre Apple, am aflat preturile Apple Watch pe diverse modele si stim cat aur va include Apple Watch Edition, asa ca asteptam prezentarea oficiala Apple si detaliile privind disponibilitatea.