iOS 8.2 – lansare in martie, dezvoltare finalizata

iOS 8.2 lansare martie

  iOS 8.2 a fost testat de catre compania Apple de-a lungul catorva luni si a nu mai putin de 5 versiuni beta, procesul de verificare fiind, in aparenta, finalizat, cei din Cupertino pregatind lansarea oficiala. Conform unor informatii noi, avand in vedere proximitatea de lansarea din luna martie, compania Apple a decis sa nu mai lanseze vreo versiune beta noua pentru iPhone, ipad sau iPod Touch-urile noastre. In aceasta idee, iOS 8.2 beta 5 va ramane ultima versiune beta a sistemului de operare iOS 8.2, asa ca tot ceea ce avem in ea ar urma sa primim si in versiunea oficiala.

iOS 8.2 lansare in martie

  iOS 8.2 a fost special creat pentru a le oferi dezvoltatorilor de aplicatii posibilitatea de a crea si testa aplicatii dedicate Apple Watch, astfel ca nu regasim in el functii noi si importante. Avand in vedere ca Apple pregateste o lansare a Apple Watch in cursul lunii aprilie, ne putem astepta ca in martie sa aiba loc o conferinta oficiala pentru prezentarea viitorului smartwatch. In urma acestei conferinte Apple va lansa si iOS 8.2 pentru utilizatori, actualizarea fiind lipsita de interes pentru Apple si posesorii de iDevice-uri in lipsa unui Apple Watch, deoarece ea aduce numai compatibilitate cu produsul.

  Din pacate nimeni nu stie cand in cursul lunii martie va fi lansat iOS 8.2 pentru noi, astfel ca trebuie sa aveti rabdare pana cand Apple va considera oportun momentul lansarii sale. Finalizand procesul de testare pentru iOS 8.2, compania Apple se testeaza pentru iOS 8.3, astfel ca iOS 8.3 beta 2 a fost lansat in aceasta seara, alte versiuni beta urmand a fi disponibile pentru noi.