iOS 8.3 beta 2 a fost lansat de Apple

iOS 8.3 impresii

  iOS 8.3 beta 2 a fost lansat in cursul acestei seri de catre compania Apple, aceasta versiune a sistemului de operare venind la doua saptamani de zile distanta de un build initial. Ca de obicei, actualizarea este disponibila pentru instalare prin sistemul Software Update implementat de catre Apple, insa dezvoltatorii au in portalul dedicat lor pe website-ul Apple posibilitatea de a descarca ipsw-uri. iOS 8.3 beta a fost lansat de catre Apple fara a da in prealabil de inteles posibilitatea aparitiei sale, el aducand o serie de schimbari interesante pentru utilizatorii din lumea intreaga.

  iOS 8.3 a adus pentru noi optiunea de a dezactiva 3G si de a imbunatati autonomia bateriei, a adus imbunatatiri pentru Siri si noi optiuni pentru logare in serviciile Google sau Wireless CarPlay. Separat am aflat ca iOS 8.3 va fi testat public de catre compania Apple incepand de la jumatatea lunii viitoare, astfel ca 100.000 de utilizatori vor putea instala iOS 8.3 beta 3 multumita Apple. Din pacate nu avem si detalii cu privire la modificarile pe care le-ar putea face compania Apple pentru acele build-uri, astfel ca deocamdata ramanem doar cu ceea ce am aflat pana acum.

  V-am spus deja ca iOS 8.3 este cea mai buna versiune a sistemului de operare iOS lansata pana acum si ca imbunatateste radical autonomia bateriei, asa ca abia astept sa aflu ce a modificat Apple acum.

Articolul precedentSmartphone-urile pot fi localizate in baza bateriilor
Articolul următorOS X Yosemite 10.10.3 beta 2 a fost lansat
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.