OS X Yosemite 10.10.3 beta 2 a fost lansat

OS X Yosemite 10.10.3

  OS X Yosemite 10.10.3 a fost lansat in cursul acestei seri de catre compania Apple impreuna cu iOS 8.3 beta 2 pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platformele OS X si iOS. Build-ul 14D87h vine la trei saptamani distanta de OS X Yosemite 10.10.3 beta 1 si din pacate nu stim ce noutati aduce el deoarece Apple nu le-a anuntat inca. OS X Yosemite 10.10.3 aduce insa o noua aplicatie Photos care urmeaza sa inlocuiasca vechile aplicatii iPhoto si Aperture, acestea urmand a fi scoase din distributie din Mac App Store.

  OS X Yosemite 10.10.3 nu are deocamdata o data zvonita pentru lansare si nici nu se stie exact ce probleme a rezolvat sau va rezolva compania Apple pentru el. OS X Yosemite 10.10.3 este disponibil pentru descarcare prin sistemul OTA Update al OS X, pentru cei care au instalata versiunea beta 1, sau poate fi descarcat direct din portalul dedicat dezvoltatorilor de aplicatii.

Articolul precedentiOS 8.3 beta 2 a fost lansat de Apple
Articolul următoriOS 8.2 – lansare in martie, dezvoltare finalizata
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.