Prima Pagina iOS 8.3 iOS 8.1.3 vs iOS 8.3 beta 2 pe iPhone 5 (Video)

iOS 8.1.3 vs iOS 8.3 beta 2 pe iPhone 5 (Video)

   V-am spus in aceasta seara ca iOS 8.3 face iPhone 4S mai rapid, iar acum vedem ce impact are acesta versiune a sistemului de operare pe terminalul iPhone 5 lansat de catre compania Apple cu un an in urma terminalului iPhone 4S. Daca in primul caz performantele erau imbunatatite trecand de la iOS 8.1.3 la iOS 8.3 beta 2, ei bine in cazul iPhone 5 nu avem parte de un spor de performanta similar, dar nici despre probleme. In cazul iPhone 5 performantele nu se imbunatatesc in cazul trecerii de la o versiune la alta, astfel ca nu trebuie sa va asteptati la altceva decat la o funcitonalitate buna.

  iPhone 5 nu a avut probleme in a rula iOS 8 si in cazul iOS 8.3 lucrurile nu se vor schimba nici in bine nici in rau, deci nu trebuie sa va faceti griji din niciun punct de vedere. Avand in vedere numeroasele probleme pe care iPhone 4S le-a avut cu performantele in iOS 8, era normal ca Apple sa isi concentreze atentia pe el si sa nu ofere un spor pentru alte produse care functionau corect. Desigur ca lucrurile nu vor sta la fel si dupa lansarea iOS 9, iPhone 5 putandu-i lua locul vechiului sau “frate”, dar pana acolo mai avem jumatate de an, deci multe se vor schimba.

 • roby

  un rahat !!

 • alexandru

  Adica iphone 5 va avea soarta lu’ 4s? Eu nu cred acest lucru, pentru ca ios 9 nu ca aduce mari schimbari. poate la ios 10 sa mai piarda din performante. Ce parere ai Zaone?

 • nicu

  Din pacate, terminalele IOS isi pierd din performanta dupa fiecare update, probabil daca ar exista un quad-core cu 2GB de ram nu ar mai exista problema asta, oricum nu trebuie neaparat sa îi faci update.uri, eu am ramas l 8.1.2…daca IOS 9 va aduce chiar ceva care sa merite atunci poate am sa.i fac…

 • alexandru

  Exact!

 • Christian

  Am un Iphone 5 cu 8.1.1 si un iphone 5C cu 7.1.2. Nu voi face update la iphone 5C, performantele sunt net superioare, plus bateria tine mai mult cu ios7.