Prima Pagina Apple Pebble Time – noul smartwatch pebble

Pebble Time – noul smartwatch pebble

Pebble Time

  Pebble Time este cel mai nou smartwatch lansat pe piata, el fiind produs de catre compania Pebble, productia sa fiind finantata de catre utilizatori prin intermediul Kickstarter. Pebble a lansat in cursul aceste dimineti o campanie pentru finantarea Pebble Time, iar in doar cateva ore a strans 1 milion de dolari de la utilizatorii interesati de el, dublu fata de cat avea nevoie. Pebble Time vine cu un ecran color e-paper, o carcasa mai subtire, un microfon si o interfata complet regandita pentru a le afisa utilizatorilor informatiile mai eficient decat in cazul vechilor modele.

  Conform celor de la Pebble, Pebble Time are o autonomie a bateriei de 7 zile cu o singura incarcare, de 7 ori mai mare decat in cazul viitorului Apple Watch ce urmeaza sa fie lansat de catre compania Apple. Separat, Pebble Time este rezistent la apa, iar una dintre principalele sale puncte forte este pretul de doar 200$ la care este momentan anuntat pentru a fi pus in vanzare. Daca toti cei care sustin acum finantare vor plati intre 159$ si 179$ pentru produs, Pebble Time va avea un pret mult mai mare in momentul lansarii si probabil multi nu vor fi multumiti de acest lucru.

Pebble Time curele

  Pebble Time va oferi o multitudine de optiuni pentru personalizare si cu siguranta va atrage interesul unui numar foarte mare de persoane, insa ramane de vazut cum se va descurca in fata Apple Watch.

 • liviu’s

  Pana la ora aceasta s-au strans peste 4,5 mil $$$ de la peste 22 000 de doritori. Si suma este in continua crestere…

 • liviu’s

  Oricum mai au multi ani pana sa ajunga apple watch. Credeam ca au schimbat ecranul si au scapat de e-paper, dar se pare ca nu. Singurele doua lucruri care depasesc apple watch-ul sunt bateria si waterproof. Dar si astea se explica pt ca ecranul apple foloseste mult mai multa energie decat e-paper. Totusi ma asteptam la un design mai clasic. L-au facut sport…well, asta este…mult succes pebble!!!

 • ovi06

  de la steel inapoi la plastic…nasol

 • Vor strange peste 10 milioane de dolari fara probleme, dar ramane de vazut cum se vor descurca dupa lansarea Apple Watch.

 • Pingback: Pebble Time - smartwatch-ul auriu care seama cu Apple Watch()