Apple Watch – primul model de 75.000 dolari a fost anuntat

Apple Watch aur diamante

  Apple Watch Edition va fi primul smartwatch din aur lansat de catre vreo companie de pe glob, Apple avand “onoarea” de a aduce un asemenea produs in premiera pe piata. In baza listei de preturi pentru Apple Watch am aflat ca modelul de baza al Apple Watch Edition ar putea fi de minim 5000 de euro, pretul maxim putand ajunge chiar si pana la 20.000 de euro. Daca va gandeati ca aceste modele sunt suficient de scumpe, ei bine cei de la Brikk sunt de parere ca exista loc de mai bine, astfel ca au anuntat nu mai putin de 30 de modele de lux ale Apple Watch cu preturi ce ajung pana la 75.000 dolari.

The Lux Watch line stands out thanks to its meticulous production processes. Each piece is disassembled inside Brikk’s state-of-the-art laboratory in Los Angeles by a team of skilled engineers. They are hand polished, then plated with five layers of diverse metals before their final plating in either two layers of gold or platinum. High quality diamonds (color D, clarity VVS1) are set with a microscope in a custom-machined bezel. Each piece is then reassembled and tested before shipping to clients.

  Apple Watch-urile de lux pot fi placate cu aur galben ori roz de 18 karate sau 24 de karate, platina 950 si o multitudine de diamante aplicate pe carcasa sau bratari. Versiuni Standard, Deluxe si Omni ale Apple Watch-urilor de lux au fost anuntate, produsele Apple urmand a fi dezasamblate in laboratoarele bijutierului pentru a-i fi aplicate aurul sau diamentele. Pentru fiecare model exista un anumit numar de diamante care pot fi aplicate, astfel ca in cazul Omni vorbim despre exact ceea ce vedeti in prima imagine a acestui articol.

  Pentru a asifura calitatea produsului final, bijutierul va inlocui carcasa normala a Apple Watch-urilor cu una speciala ce are un interior din fibra de carbon, deci vorbim despre o modificare substantiala. Acestea fiind spuse, nu trebuie sa va temeti ca Apple Watch-urile din aur vor fi scumpe, deoarece vor exista alternative mult mai scumpe.