Apple va prezenta Apple Watch pe 9 martie!

Spring forward prezentare Apple Watch 9 martie

UPDATE: Apple va transmite in direct prezentarea Apple Watch!

  Cu doar cateva minute in urma compania Apple a trimis invitatia de masi sus jurnalistilor din lumea intreaga invitandu-i sa participe la conferinta pentru prezentarea Apple Watch, ea urmand a avea loc in data de 9 martie la Yerba Buena Center, in San Francisco. Apple nu specifica in invitatie faptul ca va prezenta efectiv Apple Watch, insa acesta este produsul cel mai asteptat al inceputului de an, Tim Cook a anuntat ca el va fi lansat in aprilie, deci nu are cum fi vorba despre altceva. Apple Watch a fost initial prezentat in luna septembrie de catre compania Apple impreuna cu iPhone 6 si iPhone 6 Plus, iar acum vom vedea o noua conferinta dedicata lui.

PREZENTARE APPLE WATCH 9 MARTIE

  In aceasta conferinta, compania americana va prezenta din nou toate detaliile legate de Apple Watch, configuratiile disponibile, accesoriile gandite pentru el, functiile, dar si hardware-ul conceput special in Cupertino. Mai mult decat atat, vom afla in sfarsit cat costa Apple Watch, dar o lista de preturi prezentata astazi ar trebui sa va ofere o idee cat se poate de buna in legatura cu banii pe care ii veti cheltui pentru smartwatch. Oficial Apple Watch are un pret de pornire de 350 de dolari sau euro pentru versiunea de baza, insa el ar putea ajunge sa coste si pana la 20.000 de euro in versiunea din aur.

  Separat de Apple Watch, compania Apple ar putea prezenta pe 9 martie si MacBook Air 12 inch, un MacBook Air cu Retina Display si un design imbunatatit care il va face mai subtire si mai usor. Separat de acestea, compania Apple va anunta oficial data lansarii iOS 8.2 si initierea programului de testare beta publica pentru iOS 8.3, asa ca ne asteapta o conferinta foarte interesanta peste mai putin de 2 saptamani. Ca de obicei, va astept pe 9 martie pe iDevice.ro pentru a afla toate noutatile prezentate de Apple si pentru a discuta despre tot ceea ce va fi anuntat in San Francisco.