Prima Pagina Microsoft Microsoft ne prezinta viziunea sa cu privire la viitor

Microsoft ne prezinta viziunea sa cu privire la viitor

  Microsoft este o companie care de foarte multi ani de zile nu a mai lansat un produs revolutionar pe piata, insa in diverse concepte ne-a aratat ca are vise mari pentru viitorul omenirii. De la holograme, tablete subtiri cat o foaie de hartie, proiectoare care ne permit sa controlam diverse interfete si multe alte gadget-uri revolutionare, Microsoft ne prezinta un viitor grozav. Daca Microsoft, sau orice alta companie, vor reusi sa transforme acest concept in ceva real ramane de vazut, insa nu trebuie sa va faceti foarte multe sperante.

  Chiar si asa, ce parere aveti despre viziunea Microsoft ?

 • Apple4Ever

  Saracii ei nu reusesc sa faca un telefon cu care sa impresioneze cu adevarat….

 • Mihai

  Asta este viziunea microsoft asupra viitorului? Un viitor frumos, dar nu condus sau implenetat de ea. Microsoft nu este capabilă să fie competitivă și inovativă cu nimic. Au lansat tableta acum mai bine de 10 ani, au lansat-o prost, fără pic de sustenabilitate și utilitate reală. N-au inovat și nu inovează cu adevărt cu absolut nimic. Nici măcar să lanseze un produs prost dar împachetat bine și care să aducă profit.. Înafară de cei obișnuiți de ani de zile cu Windows, nu știu cine mai folosește și cine o să mai folosească.. slabe șanse.. Ca și ceasul și toate prostiile… vin cu o viziune de nota 10 și fac ceva cu tehnologie de nota 6 și design de nota 2.. Asta-i Microsoft..

 • Roland

  O sa faca Microsoft asa ceva cand o sa-mi creasa mie par intre degete!

 • leon

  Fiecare companie sa ramana la ce se pricepe mai bine..in cazul de fata..microsoft sa ramana la sistemele de operare software etc. si sa stea departe mai ales la capitolul smartphone uri.

 • Chatagra

  Cei de la Microsoft au luat-o razna rau de tot cu aceste concepte care arata foarte bine ca si eye-candy dar sunt zero ca si posibilitati de implementare sau functionalitate fizica, asta fara sa vorbesc de interfetele futuriste care par gandite de catre cei de la hollywood fara a avea pic de logica sau uzabilitate.. Daca asa vede Microsoft viitorul vai de Windowsu nostru 🙂

 • geonyy

  Mai degrabă o să facă Samsung din Note asa ceva