iOS 8.2 – Apple grabeste lansarea, iata cand va fi!

iOS 8.2 lansare martie

  iOS 8.2 a fost zvonit pentru o lansare ce ar urma sa aiba loc in luna martie si din moment ce prezentarea Apple Watch a fost anuntata pe data de 9 martie, astazi aflam data de lansare pentru sistemul de operare. Conform unor surse din cadrul Apple care au lucrat indeaproape la dezvoltarea sistemului de operare lansarea iOS 8.2 ar fi programata pentru urmatoarele 10 zile. Mai exact, iOS 8.2 ar putea fi lansat luni sau la cel tarziu pana la sfarsitul saptamanii viitoare, Apple intentionand sa aduca noua versiune a iOS pe piata in apropierea prezentarii Apple Watch.

  Avand in vedere ca iOS 8.2 a fost dezvoltat special pentru Apple Watch si contine functiile care permite interconectarea produsului cu iPhone-urile, aparitia sa de indata este necesara pentru lansarea viitorului ceas Apple. Desi a testat iOS 8.2 timp de cateva luni de zile, Apple are nevoie ca sistemul de operare sa ajunga efectiv la utilizatori pentru a putea primi feedback in legatura cu eventualele probleme existente in continuare pentru el. In aceasta idee, nu ar fi exclus sa vedem si actualizari lansate la scurt timp dupa aparitia sa, totul in ideea de a oferi o experienta de utilizare cat mai buna pentru Apple Watch, care fara iOS 8.2 ofera o experienta extrem de limitata.

  Separat de iOS 8.2, Apple va continua procesul de dezvoltare al iOS 8.3, astfel ca intentioneaza sa lanseze cel putin patru versiuni beta pentru el, doua fiind deja puse la dispozitia dezvoltatorilor de aplicatii pentru platforma iOS. Luna viitoare va fi lansat si iOS 8.3 beta 3, Apple urmand a anuntat pana atunci si programul public pentru testarea iOS 8.3, deci vom avea parte de o perioada beta extinsa pentru a elimina cat se poate de multe probleme. Desi iOS 8.3 nu a fost special conceput pentru Apple Watch, Apple va incerca sa rezolve prin el problemele aparute la utilizatori si probabil sa implementeze alte viitoare functii importante.