Apple Watch este o mica revolutie conform Vogue Paris

  Apple Watch intra din ce in ce mai mult in centrul atentiei in ultimele zile, iar dupa anuntarea prezentarii Apple Watch pe 9 martie, astazi avem ocazia de a vizualiza modul in care este el promovat in Vogue Paris. Apple Watch Edition, adica versiunea din aur, este promovata de catre compania Apple in prestigioasa publicatie franceza, doua imagini alb-negru prezentand ceasul Apple in toata splendoarea sa. Acest model al Apple Watch va fi cel mai scump dintre toate cele care urmeaza sa fie lansate pe piata in urmatoarea luna, astfel ca Apple il promoveaza in consecinta.

  Tim Cook sustine ca Apple Watch va inlocui cheile masinilor, cei de la Vogue numindu-l o mica revolutie, astfel ca produsul urmeaza sa ne ofere o functionalitate pe masura banilor pe care urmeaza sa ii platim pe el. Mai mult decat atat, Apple Watch ne va oferi recompense pentru exercitiile de fitness indeplinite si ne va aduce aminte sa ne ridicam din cand in cand de pe scaun, deci vorbim despre un produs complex. Apple Watch va fi lansat in luna aprilie de catre compania Apple si aici v-am prezentat lista de preturi neoficiale.

Apple Watch Edition Vogue

Articolul precedentHTC ONE M9 este dezvaluit in imagini oficiale
Articolul următoriOS 8.2 – Apple grabeste lansarea, iata cand va fi!
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.