Apple Watch este o mica revolutie conform Vogue Paris

  Apple Watch intra din ce in ce mai mult in centrul atentiei in ultimele zile, iar dupa anuntarea prezentarii Apple Watch pe 9 martie, astazi avem ocazia de a vizualiza modul in care este el promovat in Vogue Paris. Apple Watch Edition, adica versiunea din aur, este promovata de catre compania Apple in prestigioasa publicatie franceza, doua imagini alb-negru prezentand ceasul Apple in toata splendoarea sa. Acest model al Apple Watch va fi cel mai scump dintre toate cele care urmeaza sa fie lansate pe piata in urmatoarea luna, astfel ca Apple il promoveaza in consecinta.

  Tim Cook sustine ca Apple Watch va inlocui cheile masinilor, cei de la Vogue numindu-l o mica revolutie, astfel ca produsul urmeaza sa ne ofere o functionalitate pe masura banilor pe care urmeaza sa ii platim pe el. Mai mult decat atat, Apple Watch ne va oferi recompense pentru exercitiile de fitness indeplinite si ne va aduce aminte sa ne ridicam din cand in cand de pe scaun, deci vorbim despre un produs complex. Apple Watch va fi lansat in luna aprilie de catre compania Apple si aici v-am prezentat lista de preturi neoficiale.

Apple Watch Edition Vogue

4 COMENTARII

  1. Fraților, faceți și voi un update la aplicația iDevice? Pe iPad are o rezoluție… Sa nu zic cum, crash-uri și lag. Păcat, ar merita