iOS 8.3 va fi testat public, iata detaliile

iOS 8.3 testare publica

  iOS 8.3 a fost lansat de catre compania Apple intr-o versiune beta la inceputul acestei luni, compania luand prin surprindere dezvoltatorii de aplicatii si partenerii care testeaza in mod normal build-urile beta. In ideea de a oferi utilizatorilor versiuni ale iOS care au cat mai putine probleme, compania Apple va anunta in premiera un program de testare publica a iOS. Mai exact, iOS 8.3 va fi prima versiune a iOS care va fi disponibila pentru testare beta publica utilizatorilor din lumea intreaga, cei din Cupertino urmand a-si anunta programul in luna martie.

iOS 8.3 va fi testat public de Apple

  Conform informatiilor obtinute de la surse din cadrul Apple, iOS 8.3 beta 3 va fi prima versiune publica a iOS oferita de catre compania Apple, ea urmand a fi lansata la jumatatea lunii martie. Apple ar pregati iOS 8.3 beta 2 pentru lansare saptamana viitoare, deci pana la jumatatea lunii martie nu ar trebui sa mai avem parte de vreo actualizare pentru iOS 8.3. Desi ideea in sine este grozava, se pare ca Apple va limita disponibilitatea versiunii beta a iOS 8.3 la doar 100.000 de persoane care se vor inscrie in programul sau, astfel ca locurile se vor ocupa extrem de repede.

  Testarea iOS 8.3 in mod public este probabil un preambul pentru ceea ce intentioneaza compania sa faca in legatura cu iOS 9, prima versiune beta a acestui sistem de operare urmand a fi disponibila in iunie. Apple urmeaza sa ofere iOS 9 in mod public in cursul acestei veri pentru un numar limitat de utilizatori in ideea de a rezolva cat se poate de multe probleme din timp, evitand si critici in cazul includerii lor intr-un build final. Testarea publica a OS X Yosemite a adus un sistem de operare cu numeroase probleme pentru posesorii de Mac-uri, unele inca nerezolvate, asa ca ramane de vazut cat succes va avea programul pentru iOS.

  Apple a testat OS X Yosemite cu peste 1 milion de oameni in cursul verii trecute, astfel ca acum vorbim despre o cifra de 10 ori mai mica, asa ca Apple probabil incearca sa limiteze interesul utilizatorilor.