Apple Watch va inlocui cheile masinilor, ofera recompense pentru exercitii de fitness

Tim Cook Londra

  In urma vizitelor din Germania si Israel, astazi Tim Cook a fost prezent in Londra unde a vizitat cel mai mare Apple Store local si a discutat intr-un interviu despre Apple Watch si unele dintre functiile sale. Conform lui Tim Cook, Apple ar fi incheiat parteneriate cu unii producatori de automobile pentru a inlocui telecomanda pentru deschiderea masinilor, tehnologiile NFC si Bluetooth urmand a fi utilizate in acest scop. Apple are deja un brevet de inventie prin care descrie metode ce permit deschiderea unei masini folosind o aplicatie pentru iPhone, astfel ca utilizarea unui Apple Watch pentru acest lucru nu pare a fi o idee chiar atat de greu de imaginat.

The watch is designed to be able to replace car keys and the clumsy, large fobs that are now used by many vehicles, Cook told The Telegraph. This could be a major development and will reinforce the view that Apple is circling the automotive market.

  Separat Tim Cook a readus in discutie functionalitatea Apple Watch care va vibra pentru a ne aminti ca trebuie sa facem si exercitii fizice, smartwatch-ul urmand a oferi „credite” utilizatorilor daca acesta fac suficienta miscare zilnic. Mai mult decat atat, Apple Watch ne va incuraja sa stabilim obiective zilnice privind exercitiile fizice, el ajutandu-ne sa ne imbunatatim sanatatea prin incurajari menite sa ne convinga sa indeplinim acele obiective. Ce inseamna aceste „credite” nu stie nimeni deocamdata, insa nu ar fi greu de crezut ca Apple ar fi incheiat parteneriate cu diverse companii pentru a le permite utilizatorilor sa cumpere produse de fitness si multe altele.

Even more intriguingly, the Watch will operate a special rewards system: users will get credits if they exercise enough. They will also be encouraged to increase their metabolic targets if they meet their exercise targets consistently.

  In final Tim Cook a vorbit si despre o functie a Apple Watch care va permite filtrarea mesajelor in functie de prioritatile noastre, astfel ca viitorul ceas Apple va afisa doar acele notificari care sunt intr-adevar importante si vin doar de la anumite contacte. Din pacate Tim Cook a reafirmat ca Apple Watch va functiona timp de doar o singura zi, insa a promis ca incarcarea bateriei se va face extrem de rapid multumita incarcatorului conceput de catre Apple. Tim Cook a afirmat in trecut ca isi incarca Apple Watch-ul in fiecare seara pentru a se putea folosi de el in fiecare zi, astfel ca noi vom fi obligati sa facem acelasi lucru dupa cumpararea smartwatch-ului.

It will make it much easier to prioritise, spot and react to urgent messages, such as a family emergency. These notifications will be much easier to deal with via one’s wrist than through an iPhone, especially in meetings.

  Prezentarea Apple Watch va avea loc pe 9 martie intr-o conferinta transmisa IN DIRECT si va astept aici sa discutam despre tot ceea ce va prezenta compania americana.

Articolul precedentSamsung Galaxy S6 Edge dezvaluit IN DETALIU in imagini OFICIALE
Articolul următorHTC ONE M9 este dezvaluit in imagini oficiale
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.