Prima Pagina Apple Watch Apple Watch pune in umbra Samsung Galaxy S6 si Mobile World Congress...

Apple Watch pune in umbra Samsung Galaxy S6 si Mobile World Congress 2015

Apple Watch Edition din aur

  Prezentarea Apple Watch a fost anuntata de catre compania Apple in cursul zilelor trecute, iar informatiile au pus putin in umbra prezentarile Samsung Galaxy S6, HTC ONE M9 sau Mobile World Congress 2015. Apple Watch este un produs extrem de important, este cel primul ceas Apple inteligent si un produs dintr-o categorie complet noua, astfel ca lansara sa va este un eveniment majora pentru compania americana. In aceasta idee, in urmatoarea saptamana internetul va fi inundat de informatii privind Apple Watch, totul in timp ce Mobile World Congress 2015 va ramane intr-o oarecare umbra.

  Avand in vedere ca Apple a anuntat prezentarea smartwatch-ului si chiar o transmisiune in direct pentru anuntarea Apple Watch, o multitudine de imagini si detalii privind Samsung Galaxy S6 si HTC One M9 au aparut pe internet. Dupa luni de zile de secrete poate parea ciudat ca atat de multe informatii sa apara din senin pe piata, insa era nevoie de distragerea atentiei de la Apple Watch pentru prezentarile importante de duminica. Apple Watch este un instrument pentru Apple, cu ajutorul sau va atrage atentia spre ea si spre iPhone-urile sale, iar interesul vis-a-vis de el este atat de mare incat Apple va fi in atentia lumii intregi saptamana viitoare.

  Duminica HTC One M9 si Samsung Galaxy S6 vor fi prezentate oficial de catre companiile din Coreea de Sud si Taiwan, iar un stream live pentru prezentarea Samsung Galaxy S6 este deja disponibil aici pentru cei interesati. In baza imaginilor aparute pana acum, se pare ca Apple va avea in concurenta doua smartphone-uri extrem de puternice, cel al Samsung urmand a genera cele mai mari vanzari in baza schimbarilor importante facute.

 • unu

  Produsele respective sunt din categorii diferite. Cine urmareste sa vada ce va scoate Samsung, va urmari sa vada ceea ce scoate Samsung, iar cine este interesat sa vada ce poate oferi Apple Watch, va fi atras de evenimentul Apple.
  Apple Watch este un produs ce face parte dintr-o categorie care exista de ani de zile pe piata, asadar nu este nimic nou sub soare, poate pentru Apple. Pentru noi, consumatorii, nu poate fi decat o luna a “martisorului” in ceea ce priveste noutatile din domeniul tehnologiei mobile.
  Atata vreme cat HTC si Samsung nu vin cu ceva nou in privinta designului, produsele lor nu vor avea tractiune. Samsung poate instala un cititor de ganduri in S6, daca vine cu acelasi design, lumea va simti ca are in mana “telefonul de anul trecut”. Asta este valabil si pentru Apple, iar vanzarile de iPhone 6 si 6 Plus au dovedit-o.

 • robie

  Ceasul de la apple e 0 barat! Nu intereseaza pe nimeni,
  maine e ziua mare cand ies super telefoane!

 • Maine e ziua in care ies alte doua telefoane, iar pe 9 alt ceas. E ideal sa vezi si dincolo de marketing.

 • Robie

  Maine ies 3 telefoane ,iar pana pe data de 9 MWC se termina deja,iar evenimentele sunt diferite cu produse diferite,asa ca nimeni nu pune pe altcineva in umbra…

 • Daniel N

  eu as fi pus evenimentul de lansare al celor de la apple tot pe 1 martie, cu siguranta ca lumea ar fi pus accent mai mult pe apple watch decat pe lansarea celor de la samsung sau htc ! asta ca o aroganta pt companiile rivale, pt ca Apple e nr. 1 si cea mai ravnita si mediatizata companie de pe glob..

 • alex alexandru

  @robie nici măcar nu sti ce poate sa facă ceasul si nici telefoanele pentru ca produsele nu au fost inca prezentate oficial. Tu începi sa spui ca ala nu ii bun si ala e, dar nici măcar nu ai vazut prezentările…

 • KlaudiNhO

  @unu … ceasurile inteligente sunt pe piata si mediatizate din momentul in care s-a descoperit ca apple lucreaza la un ceas, daca tot urmaresti stirile. oana atunci area JUST A WATCH

 • unixes

  MWC nu e umbrit de nimic. Nu are legatura cu ceasul lui Apple. MWC nu e doarbdespre 2 telefoane Samsung sau HTC, este mult mai mult de atat.

 • Ursu

  Tot la Barcelona se lanseaza si Huawei Watch! Care, din primele poze, arata chiar foarte bine!

 • alin229

  robie, ia taio tu cu comentariile tale!!! cum adica nu intereseaza pe nimeni apple whatch’ul? sa inteleg ca ai ceva android

 • illumin

  Sa fim seriosi … ceasu ala arata chiar rau… pe piata sunt o gramada de altce ceasuri mult peste pana si gear s a lui samsung e peste… dar a lui apple… ala e baza pt ca e apple…:))

 • tranzistorul

  Articolul este scris intenționat tendențios…Mobile World Congress 2015 nu este umbrit de nimeni si nimic.Ați văzut cat amar de oameni vin la acest congres?
  Nu poți sa pui așa ceva in titlu după părerea mea…