Apple Watch pune in umbra Samsung Galaxy S6 si Mobile World Congress 2015

12

Apple Watch Edition din aur

  Prezentarea Apple Watch a fost anuntata de catre compania Apple in cursul zilelor trecute, iar informatiile au pus putin in umbra prezentarile Samsung Galaxy S6, HTC ONE M9 sau Mobile World Congress 2015. Apple Watch este un produs extrem de important, este cel primul ceas Apple inteligent si un produs dintr-o categorie complet noua, astfel ca lansara sa va este un eveniment majora pentru compania americana. In aceasta idee, in urmatoarea saptamana internetul va fi inundat de informatii privind Apple Watch, totul in timp ce Mobile World Congress 2015 va ramane intr-o oarecare umbra.

  Avand in vedere ca Apple a anuntat prezentarea smartwatch-ului si chiar o transmisiune in direct pentru anuntarea Apple Watch, o multitudine de imagini si detalii privind Samsung Galaxy S6 si HTC One M9 au aparut pe internet. Dupa luni de zile de secrete poate parea ciudat ca atat de multe informatii sa apara din senin pe piata, insa era nevoie de distragerea atentiei de la Apple Watch pentru prezentarile importante de duminica. Apple Watch este un instrument pentru Apple, cu ajutorul sau va atrage atentia spre ea si spre iPhone-urile sale, iar interesul vis-a-vis de el este atat de mare incat Apple va fi in atentia lumii intregi saptamana viitoare.

  Duminica HTC One M9 si Samsung Galaxy S6 vor fi prezentate oficial de catre companiile din Coreea de Sud si Taiwan, iar un stream live pentru prezentarea Samsung Galaxy S6 este deja disponibil aici pentru cei interesati. In baza imaginilor aparute pana acum, se pare ca Apple va avea in concurenta doua smartphone-uri extrem de puternice, cel al Samsung urmand a genera cele mai mari vanzari in baza schimbarilor importante facute.