HTC ONE M9 – PRET, SPECIFICATII, IMAGINI, LANSARE!

  HTC ONE M9 a fost prezentat cu doar cateva minute in urma de catre compania taiwaneza HTC, iar dupa cum unii dintre voi s-au asteptat deja, terminalul are design-ul prezentat in atat de multe leak-uri aparute pana acum. HTC ONE M9 are o carcasa unibody in doua culori(doua tonuri), cei de la HTC sustinand ca aceasta combinatie nu a fost vreodata oferita de catre vreo alta companie producatoare de smartphone-uri. HTC ONE M9 este facut dintr-o singura bucata de aluminiu, astfel ca vorbim despre un terminal caruia nu-i va fi putea schimbata carcasa, dar cu acest lucru probabil erati obisnuiti.

HTC ONE M9 – PRET, SPECIFICATII, IMAGINI, LANSARE!

HTC ONE M9 OFICIAL

  HTC ONE M9 are un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810, ecran de 5 inch cu rezolutie 1080p de 1920 x 1080 pixeli, 3 GB RAM, baterie de 2840 mAh, o camera principala de 20.7 megapixeli cu deschidere f/2.2, capabila sa inregistreze clipuri video 4K si dufuzoare BoomSound. Android 5.0 Lollipop va functiona pe noul terminal al celor de la HTC, el avand aplicata interfata HTC Sense 7.0 care permite personalizarea terminalului dupa bunul plac. Ca un element de noutate pentru libraria foto, compania HTC sustine ca smartphone-ul sau poate afisa automat poze din terminale, Dropbox sau alte servicii de file hosting, astfel ca veti gasi imediat tot ceea ce aveti nevoie.

  Din pacate compania HTC nu a implementat si modificari substantiale pentru design-ul HTC ONE M9, astfel ca vorbim despre un look aproximativ identic cu cel al HTC ONE M8, iar asta va lasa unii fani cu un “gust” de regret. Singura modificare notabila in ceea ce priveste design-ul, separat de culori, este modificarea pozitiei butonului Power, astfel ca daca detineati un model vechi si erati obisnuiti cu un mod de a va bloca sau debloca terminalele, va trebui sa va obisnuiti cu ceva nou. HTC ONE M9 va fi lansat pe piata la jumatatea lunii martie si va fi disponibil in 4 culori : argintiu, auriu, gunmetal grey si roz.

HTC ONE M9 imagini oficiale

HTC ONE M9 imagini oficiale 1

HTC ONE M9 imagini oficiale 2

HTC ONE M9 imagini oficiale 3

HTC ONE M9 imagini oficiale 4

HTC ONE M9 imagini oficiale 5