HTC VIVE – casca de realitate virtuala dezvoltata de HTC

HTC Vive casca realitate virtuala

  HTC VIVE este prima casca pentru realitate virtuala dezvoltata de catre compania HTC, producatorul taiwanez anuntand produsul in cadrul conferintei pentru prezentarea HTC ONE M9, cu doar cateva zeci de minute in urma. Daca Samsung are un asemenea proiect in derulare, era normal ca HTC sa aiba unul similar, iar in imaginea de mai sus puteti vedea produsul care urmeaza sa fie lansat anul acesta pe piata. HTC Colavoreaza cu Valve pentru dezvoltarea sa, iar conform informatiilor furnizate astazi, el ar fi pregatit pentru o lansare pana la finalul acestui an, deci va dura pana cand va fi disponibil oficial.

  Cei care vor avea ocazia de a testa HTC VIVE vor putea juca jocuri dezvoltate folosind tehnologia de realitate virtuala a companiei Valve, produsul HTC oferind posibilitatea de a vizualiza imagini la 90Hz si unghiuri de 360 de grade. Mai mult decat atat, HTC VIVE ofera posibilitatea de a interactiona cu obiectele vizibile prin casca sa de realitate virtuala, o serie de controllere wireless urmand a fi puse la dispozitia utilizatorilor in acest scop. Mai mult decat atat, HTC dezvolta arme pentru shootere, astfel ca gamerii vor avea in acest produs parte de o experienta extrem de interesanta, daca vor exista producatori de jocuri interesati sa le-o aduca.

  HTC VIVE se anunta a fi un produs extrem de interesant, insa ramane de vazut cat va putea evolua intr-o piata in care realitatea virtuala nu este 100% apreciata de catre toata lumea.