HTC ONE M9 – explicatia pastrarii design-ului (Video)

  HTC ONE M9 pastreaza design-ul folosit de catre compania HTC pentru vechile modele ale smartphone-urilor sale high-end, iar acest lucru a dezamagit o buna parte dintre fanii companiei taiwaneze. Intr-o incercare de a le raspunde acestora si de a explica de ce HTC ONE M9 nu vine cu un design complet nou Claude Zellweger, seful diviziei de design din cadrul HTC, a oferit un interviu interesant in cadrul MWC 2015. Mai sus il puteti vedea si in esenta el spune ca HTC ONE M9 este o combinatie intre HTC ONE M7 si HTC ONE M8.

  Fara a strica ceva din design-ul vechilor modele, cei de la HTC au decis ca HTC ONE M9 trebuie sa-si pastreze design-ul iconic, ei scotand camera in afara carcasei pentru a putea implementa o componenta cu rezolutie mai buna. Ca sa fiu sincer, HTC ONE M9 este desconsiderat in aceasta perioada, smartphone-ul fiind foarte potent din punct de vedere al performantelor si un competitor puternic pentru iPhone 6.

6 COMENTARII

  1. Cand imediat dupa o lansare, compania trebuie sa lanseze si un clip in care sa explice ceva ce a dezamagit, deja s-a impiedicat la start, in schimb startul lui s6 si s6 edge, este unul bun, chiar lansand un clip propriu de unboxing, asta pentru a satisface cererea publicului pentru astfel de clip-uri, pana cand jurnalistii sau clientii vor putea sa faca aceste acest lucru

  2. Nu stiu cum au rezolvat supraincalzirea lui Snapdragon 810. Iar la camera au marit rezolutia de 5 ori sau cu 500%(ca sa sune mai dramatic). Acum ce ar zice lumea ca 6S-ul sa aibe o camera de 40 MPx?
    Mai bine puneau o camera de 12-16 mpx cu OIS. De abia astept o comparatie a camerelor din Galaxy S6,HTC One M9 si eventual 6 Plus. Atunci sa vezi cat conteaza megapixelii si/sau OIS.

  3. Adevarul e ca design-ul era frumos si la m7 , m8 avea o camera ciudata , acum au reparat peoblema camerei . Nu prea aveau ce imbunatati la design …

  4. Sincer. Trebuie sa aduci cateva imbunatatiri pentru aplicatia “idevice”. Ai lasat UI neterminat. Era mai buna cea veche.
    Ai un ochi atat de critic si vigilent cu tot ce misca in lumea gadgeturilor, un lucru foarte bun de altfel, in timp ce nu rezolvi hibele cele mai evidente ale acestei aplicatii.
    Stii exact la ce ma refer!
    Imi pare rau daca tu vezi in mod ofensator postatrea mea.

  5. […]   Noul smartphone HTC se supraincalzeste serios fata de predecesorul sau, acesta atingand o temperatura de doar 39 de grade Celsius in timpul utilizarii, ea fiind mai mica decat cele 42.2 grade Celsius ale LG G3, dar mai mare decat cele 38 de grade Celsius ale Samsung Galaxy Note 4. iPhone 6 Plus se incalzeste usor mai mult fata de HTC ONE M8 sau Samsung Galaxy Note 4, diferenta fiind insesizabila de catre utilizator in timupul folosirii de zi cu zi, lucru care nu se poate spune despre HTC ONE M9. […]

  6. […]   HTC ONE M9 urmeaza sa fie lansat oficial de catre compania HTC in perioada imediat urmatoare, iar astazi avem ocazia de a vizualiza o comparatie detaliata intre el si terminalul iPhone 6 al companiei Apple, clipul video de mai sus prezentand totul pentru noi. Desi cei de la HTC au decis sa nu schimbe substantial design-ul HTC ONE M9 pentru a nu “strica” ceva ce era apreciat de catre utilizatori, insa aceasta decizie le-a atras mai multe critici decat laude din partea celor care au testat produsul. […]