Prima Pagina Samsung Galaxy S6 Samsung Galaxy S6 vs HTC ONE M9 vs iPhone 6 – comparatia...

Samsung Galaxy S6 vs HTC ONE M9 vs iPhone 6 – comparatia specificatiilor

Samsung Galaxy S6 HTC ONE M9 iPhone 6 specificatii

  Samsung Galaxy S6 si HTC ONE M9 au fost oficial prezentate in aceasta seara de catre companiile Samsung si HTC, iar o comparatie a specificatiilor cu iPhone 6 era normala avand in vedere ca acestea vor fi principalele trei terminale care vor fi in centrul atentiei. Mai jos aveti detaliate toate specificatiile tehnice ale terminalelor si este de la sine inteles ca noile terminale Android vin cu hardware mai bun decat cel al iPhone 6, iar acest lucru este cat se poate de normal. Daca in toamna iPhone 6 a pus la colt toti competitorii Android in ceea ce priveste performantele, acum vine randul Samsung Galaxy S6 si HTC ONE M9 sa fie regi in aceasta categorie.

  In cazul Samsung Galaxy S6 vorbim totusi despre un posibil avantaj, procesorul sau octa-core fiind dezvoltat folosind un proces de fabricatie de 14nm FinFET, deci teoretic ar trebui sa ofere nu doar autonomie mai buna, ci si performante mai bune. Ca Samsung Galaxy S6 si HTC ONE M9 sunt mai rapide decat iPhone 6 nici nu incape indoiala, dar marea intrebare este: cu cat sunt ele mai rapide ?

Samsung Galaxy S6 vs HTC One M9 vs Apple iPhone 6 specs comparison

 • Leon

  E bine iphone 4S asta… E ok… A stai..e un iphone 6…scuze n-am vazut de specificatii

 • catalin

  iPhone 4s

 • andrei.i

  Cand ma uit la comparatia asta, incep sa cred ca apple ma ia de prost…Sper sa gasesc cat mai un cumparator sa ma scap de rapidul, maretul, nemaivazutul jeg de iphone.
  Ceilalti se bat in camere, baterii, rezolutii cat mai mare pe cand apple incearca sa suga cat se poate de pe fraieri cu un “iphone 4s” marit.

 • andrei.i

  Cand ma uit la comparatia asta, incep sa cred ca apple ma ia de prost…Sper sa gasesc cat mai un cumparator sa ma scap de rapidul, maretul, nemaivazutul jeg de iphone.
  Ceilalti se bat in camere, baterii, rezolutii cat mai mari pe cand apple incearca sa suga cat se poate de pe fraieri cu un “iphone 4s” marit.

 • andrei.i

  Am facut dublu post din cauza dezacordului.. puteti sterge amandoua posturile

 • marian_24

  Ai dreptate andrei.i, Apple de cand a murit Steve Jobs cam bate pasul pe loc.

 • JohnnyD

  Jale… :(( . Ce configurați au concurenți. Noi ăștia cu iPhone vom avea configurațiile astea peste 5 ani când ăștia vor avea avioane in buzunar. Ar trebui sa pună si ei măcar un Quad Core si 2 Gb RAM si un display Full HD si cred ca ar fi echitabil cu ce preț cer . Însă ei ce fac ne pun un rahat de display cu o rezoluție de „caca” si cu PPI ca acuma 4 ani si frate Dual Core si un 1Gb RAM. Si nu am înțeles de ce au mai lăsat iPhone de 16 Gb când un film de 15 min la 240 FPS îți ocupa aproape jumătate din memorie. Câta idioțenie îți trebuie sa scoți iPhone cu memorie 16 Gb in 2014 . Trebuia de la 32 Gb in sus. Un singur lucru mai am de spus . Apple este o firma care a ajuns unde a ajuns tot datorită nouă clienților fideli si ei nu urmăresc decât să facă PROFIT fără sa mai țină cont de clienți. Dar orice urcuș are si coborâș .

 • hov

  P.s. Nu va faceti probleme, când zaone va fi singurul om pe planeta o să aiba destul timp de pierdut să poata face ceva și pentru voi iubitorii de chinezarii :))))

 • vm

  astia care plangeti dupa android, va doresc o saptamina cu unul in mana si va trece repede. credeti-ma

 • Goe

  Mai au putin coreenii si fac si butonul rotund :))

 • adrian

  Nu rotund mai intai o sa il faca hexagon :))))

 • adrian

  Si o sa se numeasca galaxy diamond :)))

 • marian_24

  Stați liniștești ca si iPhone este fabricat in China.

 • Nelu

  Nu mai plangeti!vine ipple an toamna si va da ios 9 cu 20 de updateuri pe an si asa aveti ce face tot anul o sa fiti ocupati sputeti da si voi macar un telefon!fac ceva pe iphonul vostru!