Orange Romania 18.2 Carrier Bundle Update vine cu o problema

Orange Romania 18.2 Carrier Bundle Update

  Orange Romania 18.2 Carrier Bundle Update a fost lansat in cursul zilelor trecute de catre operatorul de telefonie mobila Orange si se pare ca el vine cu o problema pentru cei care au iOS 8.3. Desi pentru restul utilizatorilor nu exista schimbari, in cazul iOS 8.3 se pare ca el elimina meniul care permite dezactivarea 2G/3G/4G. Problema a fost raportata de multipli utilizatori care au iOS 8.3 beta instalat in propriile terminale si au primit alerta de mai sus dupa accesarea meniului About, Despre, al aplicatiei Settings, Configurari, deci daca il vedeti, apasati optiunea Not Now, Nu acum.

  V-am spus inca de acum cateva saptamani de zile ca meniul pentru dezactivarea 3G nu va avea viata foarte lunga si se pare ca Orange Romania s-a grabit sa “rezolve problema” inainte ca noi sa ne bucuram prea tare. Avand in vedere ca iOS 8.3 va fi testat public incepand de luna aceasta, eliminarea acestui meniu este logica pentru cei de la Orange deoarece ei nu doresc, ca utilizatorii sa poata dezactiva 3G-ul vreodata. In aceasta idee, daca nu ati intalnit mesajul de alerta, ignorati-l cand apare, iar cand iOS 8.3 beta 3 va fi lansat, evitati-l deoarece el va avea integrat acest Carrier Bundle si meniul pentru dezactivarea 3G va fi eliminat.

  In aceeasi masura, trebuie sa aveti grija cand conectati un iPhone la un calculator, deoarece alerta pentru actualizarea Carrier Bundle-ului este afisata si acolo pentru instalare.