Apple Watch – omul surpriza care a dezvoltat software-ul

apple watch curele

  Apple Watch este unul dintre cele mai importante proiecte din cadrul companiei Apple, sute de angajati lucrand la dezvoltarea sa, iar astazi aflam persoana care a cotribuit decisiv la dezvoltarea software-ului ceasului. Mai exact, fostul CTO al companiei Adobe, Kevin Lynch, a condus echipa care a dezvoltat software-ul Apple Watch-ului, el fiind prezent pe scena conferintei in care a fost dezvaluit Apple Watch. Lynch a fost angajat in cadrul Apple cu mai bine de un an de zile in urma, el avand un rol misterios pana in momentul de fata cand aflam ca el a supravegheat procesul de dezvoltare.

The people who created the watch have been described by Apple employees as an “all-star team.” Apple’s top designers and engineers who worked on its iPhone, iPad and Macs are all part of it, several Apple employees said. Top executives include Jony Ive, Apple’s head of design; Jeff Williams, the head of operations; and Kevin Lynch, a former Adobe executive, who leads the watch’s software development.

  Desi Kevin Lynch a atacat compania Apple in nenumarate randuri in trecut pentru refuzul de a folosi sistemul flash al Adobe, insa acum a contribuit la dezvoltarea unuia dintre cele mai importante produse ale Apple. Avand numele de cod Gizmo in interiorul laboratoarelor din Cupertino, Apple Watch a fost ascuns in carcase ale smartwatch-urilor Galaxy pentru a fi testat in public, Lynch colaborand cu Jony Ive pentru dezvoltarea sa. Acestea fiind spuse, este destul de neobisnuit sa aflam ca un om important dintr-o companie competitoare Apple a ajutat la dezvoltarea unuia dintre cele mai importante produse ale companiei americane, dar acest lucru este frecvent in Cupertino.

  Pe data de 9 martie Apple Watch va fi prezentat de catre compania Apple impreuna cu toate optiunile de personalizare ale acestuia, astfel ca atunci vom afla toate detaliile despre el.