Iata cum iti va vinde Apple un Apple Watch

Apple Watch vanzare

  Avand in vedere ca Apple Watch va fi prezentat in direct pe 9 martie, compania Apple a inceput deja sa-si instruiasca angajatii din Apple Store-uri cu privire la strategiile de vanzare pentru viitorul sau produs. In aceasta idee, unele Apple Store-uri din SUA au primit deja informatii cu privire la modul in care vor trebui sa abordeze clientii pentru a vinde Apple Watch, iar aici le veti vedea. Totul incepe cu punerea intrebarilor perfecte in vederea alegerii unui Apple Watch potrivit, angajatii trebuind sa afle daca un client cumpara un Apple Watch pentru el, pentru un eveniment important sau o persoana apropiata.

  Angajatii trebuie sa fie foarte atenti la feedback-ul oferit de catre consumatori pentru a afla ce conteaza cel mai mult pentru ei cand isi aleg un Apple Watch, informatiile putand fi completate cu intrebari privind interesul vis-a-vis de smartwatch, modul in care se vede persoana utilizand ceasul, etc. Avand aceste informatii in fata, angajatii vor trebui mai apoi sa ii recomande utilizatorului cel mai potrivit ceas pentru nevoile sale de zi cu zi, dar un ceas care sa se si potriveasca cu al sau stil vestimentar. Avand in vedere ca Apple Watch este un accesoriu vestimentar si ca exista o multitudine de combinatii de curele pentru el, angajatii vor trebui sa ajute clientii sa faca o combinatie perfecta.

Apple Watch vanzare 1

 

  Mergand mai departe, angajatii vor trebui sa ii informeze pe clienti in legatura cu iPhone-urile compatibile cu Apple Watch si sa le recomande sa faca un upgrade pentru iPhone in ideea de a putea utiliza smartwatch-ul. Avand in vedere ca numai iPhone 5 si terminalele lansate dupa el sunt compatibile cu ceasul, multi utilizatori vor fi nevoiti sa faca upgrade, inclusiv la iOS 8.2, pentru a putea interconecta ceasul cu terminalul. Separat, angajatii vor trebui sa afle cum isi folosesc clientii iPhone-urile si sa le recomande aplicatii pentru fitness sau monitorizarea sanatatii, atat ceasul cat si iOS 8 avand drept puncte centrale aceste functii.

Apple Watch vanzare 12jpg

 

  In final, in baza informatiilor privind stilul vestimentar, angajatii sunt incurajati sa le recomande clientilor sa cumpere multiple bratari pentru Apple Watch in ideea de a putea accesoriza ceasul pentru diverse evenimente sau ocazii importante. Bratarile din metal sau curelele din piele trebuie sa fie in centrul atentiei, astfel ca viitorii clienti vor avea o decizie destul de grea in fata si probabil vor alege multiple accesorii. Apple a gandit un plan foarte meticulos pentru a vinde cat mai multe Apple Watch-uri si accesorii pentru produsele sale, iar documentatia aceasta este doar o parte din plan.

  Nu uitati ca pe 9 martie va astept aici pentru a discuta despre tot ceea ce ne va prezenta Apple in legatura cu Apple Watch.

Apple Watch vanzare 3