Apple ar putea prezenta un produs surpriza in 9 martie

Spring forward

  Pe 9 martie Apple Watch va fi prezentat in direct in cadrul unui eveniment pregatit si anuntat de catre compania Apple in cursul saptamanii trecut, iar separat de acest produs se pare ca vom avea parte si de prezentarea unui al doilea. Este vorba despre MacBook Air Retina 12 inch, un produs despre care am tot aflat informatii in ultimele luni de zile, care care nu a trecut dincolo de stadiul de zvon cu confirmari credibile. Nici de aceasta data nu avem parte de o confirmare 100% credibila, insa v-am spus inca de saptamana trecuta ca aparitia sa in cadrul acestui eveniment este posibila.

However, sources familiar with the matter within Apple have exclusively told TMR that Apple plans to unveil the long-awaited Retina MacBook Air at the same event. TMR has independently verified this information to be highly credible.

  Pana in luna iunie Apple nu va mai organiza vreun alt eveniment dedicat prezentarii vreunui alt produs, iar in iunie la WWDC 2015 isi va axa intreaga conferinta pe OS X 10.11 si iOS 9, deci nu vom vedea vreun Mac nou. Daca saptamana viitoare nu vom vedea MacBook Air Retina 12 inch, atunci e putin probabil ca produsul sa isi faca aparitia pana in toamna, in luna octombrie, cand Apple prezinta de obicei Mac-uri noi. E foarte putin probabil ca Apple sa lanseze MacBook Air Retina 12 inch fara sa il prezinte intr-o conferinta, astfel ca exista sanse destul de serioase ca el sa fie demonstrat lumii intregi pe 9 martie si pus mai apoi in vanzare.

  Nu uitati ca pe 9 martie va astept aici pentru a discuta despre tot ceea ce ne va prezenta Apple in legatura cu Apple Watch si nu numai.

2 COMENTARII