MacBook Air 2015 si primele presupuse specificatii

Apple MacBook Air 2015 specificatii

  Desi pe 9 martie este sigura doar o prezentare Apple Watch, iata ca Apple ar intentiona sa dezvaluie lumii intregi inclusiv noi modele ale MacBook Air in respectiva zi, sau in zilele urmatoare conferintei din San Francisco. Nu vorbim despre MacBook Air 12 inch cu Retina Display, ci despre noi modele ale MacBook Air-urilor actuale, acestea urmand a veni cu noi procesoarel Intel Broadwell, dupa cum puteti vedea din imagini. Conform imaginilor, procesoare Intel i5-5250U si i7-5650U ar urma sa fie implementate in doua versiuni ale MacBook Air 13 inch, primul fiind tactat la 1.6 GHz, al doilea la 2.2 GHz.

  Configuratiile difera usor in ceea ce priveste RAM-ul sau spatiul de stocare, insa ambele vor avea o placa grafica Intel HD Graphics 6000, aceasta fiind integrata in chipset-ul companiei americane. Separat de aceste noutati, noile modele ale MacBook Air par sa aiba aceeasi baterie si aceleasi ecrane, screenshot-urile fiind facute, aparent, pe unitati fabricate de catre Foxconn care ruleaza OS X Yosemite 10.10.2. Informatiile aparute se refera numai la MacBook Air 13 inch, deci nu exista detalii cu privire la posibila lansare a unor noi modele ale MacBook Air 11 inch, unii analisti sustinand ca acest model ar putea fi scos complet din vanzare.

Apple MacBook Air 2015 specificatii 1

  Din pacate nu exista nici detalii cu privire la o posibila scadere a preturilor percepute de catre compania Apple pentru produsele sale, concurenta tot mai mare facuta de catre producatorii de PC-uri motivand Apple sa-si ieftineasca Mac-urile in trecut.

Apple MacBook Air 2015 specificatii 2

Apple MacBook Air 2015 specificatii 3