MacBook Air si MacBook Pro sunt disponibile in cantitati limitate inaintea unei actualizari hardware

MacBook Air

  Zilele trecute v-am prezentat imagini cu presupusul nou hardware pe care Apple l-ar pregati pentru o actualizare dedicata MacBook Air, iar astazi aflam ca Apple Store Online listeaza produsele ca fiind disponibile in cantitati limitate. In general inaintea actualizarii unui produs Apple stocurile incep sa scada ca efect al reducerii productiei respectivului produs, iar acum vedem ca MacBook Air 11 inch si 13 inch este mai greu de gasit. In aceeasi masura, se pare ca MacBook Pro 13 inch este la fel de greu de gasit in magazinul online al companiei americane, acest lucru fiind deasemenea de asteptat.

  Problemele cu stocurile MacBook Air si MacBook Pro afecteaza deocamdata doar SUA, Canada si Mexic, tarile din Europa afisand produsele cu disponibilitate imediata pentru livrare. Avand in vedere ca Apple acorda o importanta foarte mare Americii de Nord, era normal ca acolo sa apara primele semne ale unor probleme, deci Europa va urma cu modificari similare. Apple se pregateste sa implementeze in Mac-urile sale procesoarele Intel Broadwell cu placi grafice Intel HD 6000, in cazul MacBook Pro 13 inch actualizarea venind dupa o lunga perioada de ignorare din partea Apple.

  Apple Watch va fi prezentat pe 9 martie si este usor de ghicit ca atunci va fi anuntata si actualizarea pentru aceste Mac-uri, asa ca va astept luni incepand cu ora 19:30 sa discutam despre tot ceea ce urmeaza sa prezinte Apple.