Continental vrea sa fie un partener al masinii Apple

Continental masina Apple

  Continental este una dintre cunoscutele companii germane si conform unor informatii oferite de catre CEO-ul sau, ea ar fi interesata sa intre intr-un parteneriat cu Apple pentru viitoarea masina a celor din Cupertino. Afirmatiile lui Elmar Degenhart, CEO-ul companiei Continental, au fost facute in cadrul unei conferinte recente, iar colaborarea ar putea implica furnizarea de componente pentru viitoarea masina. Cei de la Continental isi ofera serviciile fara ca Apple sa i le cerea in vreun fel sau altul, insa acest lucru este normal, avand in vedere ca vorbim despre popularitatea celor din Cupertino.

Germany’s Continental AG would be interested in acting as partner for technology giant Apple should the U.S. company decide to build a car, Chief Executive Elmar Degenhart said. Apple has an excellent reputation on information and communication systems and has incredible financial strength.

  CEO-ul Continental a afirmat ca Apple are o putere financiara foarte mare si este specializata pe dezvoltarea de sisteme de informatii si comunicatii, astfel ca rezultatul colaborarii ar fi benefic pentru ambele parti. Continental produce in momentul de fata cauciucuri, elemente de interior, componente pentru trenul de rulare si mai nou dezvolta inclusiv baterii pentru masini electrice. Daca Apple va accepta sa colaboreze sau nu cu Continental ramane de vazut, insa compania germana are o reputatie foarte buna, astfel ca Apple nu prea are ceva de pierdut.