Apple ar putea permite gravarea Apple Watch

Apple Watch gravare

  Gravarea Apple Watch ar putea fi una dintre optiunile pe care compania Apple le-ar oferi clientilor interesati sa-si personalizeze ceasul, sau sa il ofere cadou cu o ocazie speciala. Gravarea ar urma sa fie facuta intr-un mod similar celui oferit pentru iPhone, iPad sau iPod Touch-urile vandute in momentul de fata pe piata, procesul putand fi identic. In momentul de fata nu se stie sigur daca Apple Watch va fi vandut cu aceasta optiune de la bun inceput sau pe parcurs, insa compania Apple se gandeste serios sa o ofere si bine face.

  Avand in vedere ca Apple Watch este promovat ca un accesoriu vestimentar, era normal ca Apple sa ofere o asemenea optiune din moment ce foarte multe ceasuri gravate sunt oferite cadou pentru diverse persoane. Problema in cazul Apple Watch sta, dupa cum puteti vedea din imaginea de mai sus, in faptul ca a sa carcasa nu are foarte mult spatiu disponibil pentru scriere. Apple are o multitudine de marcaje pe carcasa Apple Watch in jurul senzorilor si a conectorului de incarcare, astfel ca mesajele vor fi probabil foarte scurte si scrise cu caractere mici.

  Nimeni nu stie cat ar putea costa gravarea unui Apple Watch, insa alegerea acestei optiuni va intarzia cu minim o saptamana livrarea produsului, astfel ca oricine va alege sa isi personalizeze ceasul Apple, va avea de asteptat mai mult livrarea sa.