MacBook Air 12 inch Retina Display – iata cand este pregatita lansarea

MacBook Air 12 inch Retina Display

  Lansarea MacBook Air 12 inch Retina Display trebuia sa aiba loc la inceputul acestui an, daca este sa dam crezare tuturor zvonurilor aparute din diverse surse apropiate companiei Apple, insa se pare ca acest lucru nu se va intampla. Avand in vedere ca Apple Watch va fi in centrul atentiei in perioada urmatoare, compania Apple s-ar pregati sa lanseze MacBook Air 12 inch Retina Display  in cadrul WWDC 2015 in luna iunie. Apple a lansat in trecut Mac-uri noi in cadrul evenimentelor WWDC, iar anul acesta ar putea actiona la fel, mai ales ca MacBook Air 12 inch Retina Display se afla in proces de productie in cantitati mici.

While suppliers are gearing up to ship the new 12-inch MacBook Air in large quantities in the second quarter, Apple’s launch schedule remains unclear, the people said. Earlier this year, Apple’s suppliers started mass production of a 12-inch MacBook Air, featuring a higher resolution display, they said.

  Stim de ceva vreme ca MacBook Air 12 inch Retina Display se afla in proces de productie la unii parteneri ai companiei Apple, insa ecranul de rezolutie mare si dimensiuni reduse impiedica productia in cantitati foarte mari. Aparitia acestui produs pe piata nu depinde totusi doar de componente, ci si de o perioada potrivita, iar WWDC 2015 este mult mai potrivit pentru lansare decat luna aprilie si apropierea de lansarea Apple Watch. Acestea fiind spuse, lansarea MacBook Air 12 inch Retina Display in iunie pare cat se poate de logica in momentul de fata, Apple urmand a prezenta mai intai produsul intr-o conferinta dedicata.