Apple interzice publicarea de informatii privind aplicatiile Apple Watch

Apple Watch albastru

  Dimineata v-am vorbit despre intalnirile secrete pe care Apple le-a tinut in Cupertino cu dezvoltatorii de aplicatii pentru Apple Watch, cele mai importante companii cu aplicatii in App Store pregatind deja versiuni ale titlurilor care vor rula pe viitorul ceas Apple. Apple a ajutat dezvoltatorii acestor companii sa-si imbunatateasca aplicatiile pentru Apple Watch, iar in acelasi timp le-a cerut sa nu divulge informatii cu privire la viitoarele titluri. In unele cazuri aceste cerinte s-au limitat la ziua prezentarii ceasului, insa in alte cazuri ele se refera la sfarsitul lunii martie sau inceputul lunii aprilie, dezvoltatorii trebuind sa tina totul secret pana atunci.

  Apple pregateste o prezentare Apple Watch cu foarte multe informatii privitoare la aplicatiile care urmeaza sa fie disponibile pentru produs, cerandu-le dezvoltatorilor codurile sursa ale aplicatiilor pe care le pregatesc. Apple intentioneaza sa includa unele aplicatii in prezentarile ce urmeaza sa fie facute pentru Apple Watch, astfel ca pe scena evenimentului de luni vom vedea foarte multe detalii cu privire la ceea ce vom primi. Compania Apple a incercat intotdeauna sa controleze modul in care sunt distribuite inforamtiile cu privire la viitoarele sale produse, insa aceasta este prima oara cand incearca sa-i controleze inclusiv pe dezvoltatorii de aplicatii.

  Luni va astept pe iDevice.ro incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa ne prezinte in direct compania Apple.