Apple Watch din platina si o bratara din aur sunt pregatite de Apple

Apple Watch platina

  Un Apple Watch din platina este pregatit de catre compania Apple, cei din Cupertino dezvoltand de ceva vreme o carcasa de acest tip pentru viitorul lor smartwatch, insa din pacate el nu va fi lansat in cursul anului 2015. Conform unei publicatii americane, compania Apple a creat multiple metode de a produce o carcasa din platina pentru Apple Watch, ea urmand a i se alatura celei din aur pregatite pentru modelul de anul acesta. Avand in vedere ca producerea unei carcase cu acest material nu este o sarcina usoara, compania Apple amana lansarea sa, insa doreste in acelasi timp sa vada si cat succes va avea un Apple Watch de lux.

  Conform unor informatii furnizate de catre parteneri ai Apple, compania intentioneaza sa le permita utilizatorilor sa probeze Apple Watch doar in Apple Store-uri, cel putin pentru inceput. O multitudine de parteneri traditionai ai Apple au anuntat ca Apple Watch nu va putea fi probat de catre consumatori in magazinele lor, semn ca Apple nu este dispusa deocamdata sa ofere o asemenea opitune. In aceasta idee, Apple va crea zone speciale in Apple Store-uri pentru expunerea si probarea Apple Watch, partenerii sai urmand a avea posibilitatea de a face acelasi lucru in viitor.

  In final aflam si ca Apple ar putea lansa inclusiv o bratara din aur pentru Apple Watch Edition, iar acest accesoriu ar putea creste pretul produsului pana la 20.000 de dolari. Apple se pregateste sa lanseze pe piata produse de lux dintr-o categorie desconsiderata de catre foarte multe persoane, asa ca va fi extrem de interesant de vazut ce vanzari va avea.

  Nu uitati ca diseara incepand cu ora 18:45 va astept aici pentru a urmari impreuna Lansarea Apple Watch cu ajutorul stream-ului Live puse la dispozitie de catre compania Apple, discutiile urmand a fi purtate impreuna pe marginea a tot ceea ce va fi anuntat.

3 COMENTARII