Apple lanseaza canalul pentru Apple TV dedicat conferintei LIVE Apple Watch

Conferinta Apple Watch LIVE Apple TV

  Cu doar cateva minute in urma compania Apple a publicat un nou canal in interfata Apple TV-urilor, acesta fiind dedicat transmiterii in direct a conferintei Apple Watch care va incepe diseara la ora 19:00. V-am spus in cursul acestei zile ca Apple va publica un asemenea canal pentru conferinta din aceasta seara, iar el acum este disponibil pentru toate persoanele interesate. Ca de obicei, Apple a publciat si un timer impreuna cu acest canal, deci in mai putin de 7 ore oricine detine un Apple TV va putea urmari conferinta Apple Watch live pe propriul televizor.

  Daca nu aveti un Apple TV sau un alt produs Apple, atunci aici aflati cum puteti vedea conferinta Apple Watch live pe Windows, link-ul de stream urmand a fi disponibil diseara la ora 19:00, insa eu va astept aici incepand cu 18:45 pentru a discuta despre tot ceea ce va prezenta Apple.

1 COMENTARIU

  1. […] Apple Music nu diferă semnificativ de celelalte zeci de programe de „music streaming” disponibile pe piaţă, dar are un mare avantaj: are acces imediat la sutele de milioane de utilizatori Apple de pe tot globul. De asemenea, aplicaţia va fi disponibilă şi pentru marele rival, Android. iOS va fi disponibil începând cu această toamnă. (digi24.ro/ FOTO idevice.ro) […]