Apple Watch – urmareste LIVE aici!

Conferinta Apple Watch LIVE

  Conferinta Apple Watch va fi LIVE diseara si dupa atatea zile in care v-am tot vorbit despre ea, probabil v-ati obisnuit deja cu gandul ca incepand cu ora 19:00 vom afla totul despre viitorul smartwatch Apple. Ieri v-am spus cum puteti vedea conferinta Apple Watch LIVE cu ajutorul programului VLC pentru PC-uri, iar astazi va reamintesc faptul ca stream-ul pentru a vizualiza totul va fi disponibil abia diseara la ora 19:00. Tot atunci veti putea accesa aceasta pagina a website-ului Apple pentru a vizualiza intreaga conferinta direct din Safari pentru Mac, orice alt iDevice, iar pentru Apple TV veti avea un canal dedicat.

Conferinta Apple Watch LIVE

  Exact precum in cazul oricarei alte conferinte, incepand cu ora 18:45 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa anunte Apple. In acelasi timp articole cu informatii detaliate despre anunturi vor fi disponibile pe prima pagina a iDevice.ro, astfel ca va recomand sa stati “aproape” pentru a afla tot ceea ce trebuie sa stiti in cursul acestei seri. Apple urmeaza sa faca o gama extrem de diversificata de anunturi in cursul acestei seri, asa ca probabil veti fi interesati sa aflati totul despre Apple Watch, deci va recomand sa fiti prezenti chiar de la inceputul evenimentului.

  Aplicatia iDevice.ro va tine la curent cu toate noutatile despre prezentarea de diseara cu ajutorul notificarilor Push, insa in cursul acestei seri articolele vor aparea cu intarziere in ea. Pentru a mentine totul in functiune normala, iDevice.ro va fi actualizat constant in interfata desktop/mobile, asa ca va recomand sa urmariti toate stirile acolo. Daca aveti un Mac, iDevice.ro suporta de ceva vreme notificarile Push pentru OS X, asa ca v aputeti activa inclusiv acest sistem pentru a primi o notificare in momentul publicarii unui noi articol.